Αντελίνα Βαρθακούρη: Έβαλε στα πόδια της τα πιο άνετα παπούτσια! Η λεπτομέρεια θα σας «τρελάνει»!

Θα το λατρέψεις!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έβαλε στα πόδια της τα πιο άνετα παπούτσια! Η λεπτομέρεια θα σας «τρελάνει»!

Θα σας «τρελάνει» η Αντελίνα Βαρθακούρη με τα παπούτσια που έβαλε στα πόδια της! Είναι τα πιο άνετα που υπάρχουν και η λεπτομέρεια πάνω τους απλά δεν υπάρχουν...

Η παρουσιάστρια έγινε πολύ αγαπητή μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη μέσα από την συμμετοχή τους στην εκπομπή Globetrotters, του Star!

Το κοινό την έχει λατρέψει για τον εκρηκτικό και δυναμικό χαρακτήρα της και προσωπικότητα της!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι, πριν από λίγο καιρό η Αντελίνα έβαλε πάνω της τα πιο άνετα παπούτσια που υπάρχουν και αυτά είναι τα sneakers! Αυτό που θα σας «τρελάνει» όμως είναι η λεπτομέρεια που έχουν από πίσω κι αυτό γιατί είναι... λεοπάρ!

Ακόμη μια τάση στη μόδα που μπορεί να φορεθεί από παπούτσια μέχρι ρούχα κλπ.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Είδατε και το λεοπάρ της λουκ για άγρια ένστικτα;

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έβαλε σακάκι με παγιέτα και έλαμψε δίπλα στον Χάρη! Το σατέν τοπ για μαθήματα στιλ...

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έβαλε σακάκι με παγιέτα και έλαμψε δίπλα στον Χάρη! Το σατέν τοπ για μαθήματα στιλ και το όλο look που πρέπει να αντιγράψεις!

Η κούκλα Αντελίνα πήγε μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη στον Τροχό της τύχης για καλό σκοπό. Η ίδια, επέλεξε ένα total black look και μας άφησε άφωνους!

Έβαλε ένα σατέν τοπ και ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή και συνδύασε το look με σακάκι στο ίδιο χρώμα. Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορα ωστόσο, είναι πως το σακάκι ήταν όλο κεντημένο με παγιέτες. Η Αντελίνα, πολύ σωστά, για να δώσει χρώμα στο πρόσωπό της, πέταξε και ένα κόκκινο κραγιόν και προκάλεσε χαμό! Δίδαξε στιλ, όχι αστεία... Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έβαλε κόκκινο κραγιόν και τρέλανε τον Χάρη! Το ζευγάρι όπως δεν το ξαναείδατε!

H Αντελίνα Βαρθακούρη έβαλε κόκκινο κραγιόν και τρέλανε τον Χάρη, ενώ το ζευγάρι είναι όπως δεν το ξαναείδατε!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης, μπορεί να έχουν γράψει ιστορία με τους καυγάδες τους, αλλά όπως όλα δείχνουν μόνιασαν ξανά!

Οι δυο τους πήγαν να δουν έναν αγώνα μπάσκετ και η Αντελίνα που όλοι αγαπήσαμε έκανε εμφάνιση από άλλον πλανήτη! Έβαλε κόκκινο κραγιόν, έπιασε πάνω τα μαλλιά της και τρέλανε και τον Χάρη αλλά και εμάς! Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram της:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν έχετε δει ποτέ ξανά την ταυτότητά της! Πόσο έχει αλλάξει;