In-Between Spring Jackets: Ανάδειξέ τα πριν καλοκαιριάσει για τα καλά!

Τα... ενδιάμεσα μπουφανάκια άνοιξης & καλοκαιριού δημιουργούν αξεπέραστο στυλ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
In-Between Spring Jackets: Ανάδειξέ τα πριν καλοκαιριάσει για τα καλά!

Ήδη έχουμε αφαιρέσει τα βαριά χειμωνιάτικα ρούχα από την καθημερινότητα και την ντουλάπα μας, πολλές έχουμε βουτήξει ακόμα και στη θάλασσα με τα μαγιό μας (δες εδώ τις τάσεις του καλοκαιριού), ωστόσο όλες χρειαζόμαστε ένα ελαφρύ μπουφανάκι για τα βράδια, όχι μόνο στην πόλη και στις εξόδους μας αλλά και στις διακοπές που θα κάνουμε μέσα στο επερχόμενο καλοκαίρι σε κάποιο νησί. Αυτά τα λεπτά μπουφανάκια όχι μόνο θα μας ζεστάνουν αλλά θα μας χαρίσουν και έξτρα πόντους στυλ.

Τα πανωφόρια της άνοιξης είναι κομμάτια-πασπαρτού, τα οποία απογειώνουν όλα σχεδόν τα looks, οπότε καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς αυτήν τη μεταβατική εποχή και να τα φορέσεις όσο πιο πολύ μπορείς τόσο με minimal outfits όσο και με πιο feminine σύνολα.

sacket καρό

Μια μέρα κάνει ζέστη, μια ψύχρα και το πρώτο που σκέφτεσαι τότε είναι να ρίξεις στους ώμους σου ένα denim jacket ή ένα μοδάτο cardigan. Για να κάνεις τη διαφορά και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, διάλεξε ένα ανοιξιάτικο μπουφανάκι και φόρεσέ το με στυλ... και φαντασία!

Ελαφριά & μοδάτα κομμάτια

Oversized πουκάμισα, crop jackets, αντιανεμικά μπουφανάκια, άνορακ αλλά και sporty ζακέτες θα ταιριάξουν εύκολα με όλα σου τα looks αλλά και με τις athleisure εμφανίσεις σου. Η ιδέα είναι να μη μείνεις στα κλασικά (όπερ σημαίνει τζιν μπουφάν) αλλά να διανθίσεις τις επιλογές σου και να δημιουργήσεις στυλάτα outfits. Εάν δεν είσαι σίγουρη για την επιλογή, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες προκειμένου να εμπνευστείς για την επόμενη εξόδό σου και να πάρεις ιδέες για το styling.

Τι να διαλέξεις

Bomber jacket

bomber jacket

Style tip: Προτίμησε ένα floral, που θα φωτίσει τα μονόχρωμα looks σου και μπορείς να το φορέσεις τόσο με τζιν παντελόνι (δες εδώ τις τάσεις της σεζόν) όσο και με το αγαπημένο lingerie dress σου.

Oversized πουκάμισο

oversized Καρό πουκάμισο

Style tip: Ιδανικό για να μην βαριέσαι (εσύ και εμείς που σε βλέπουμε) να φοράς συνέχεια το τζιν μπουφάν σου. Προτίμησε ένα καρό και συνδύασέ το το τζιν σου.

Άνορακ

άνορακ street style

Style tip: Μια επιλογή από τα παλιά, επανέρχεται δυναμικά και δεν ταιριάζει μόνο τις... βροχερές μέρες. Προτίμησε ένα σε μίντι μήκος που θα το βάλεις και με φούστα.

Tweed σακάκι

μπουκλέ σακάκι

Style tip: Η αποθέωση της Chanel στους δρόμους της πόλης. Κομψό και safe, θα το φορέσεις τόσο με denim όσο και με την ασορτί φούστα ή το σορτς του, για μια πιο feminine εμφάνιση.

Militaire jacket

militaire jacket

Style tip: Κλασικό κομμάτι, αντικαθιστά επάξια το denim jacket σου και αναδεικνείει καλύτερα τα hed-to-toe μαύρα σύνολά μας.

Sporty ζακέτα

sporty ζακέτα

Style tip: Αν είσαι αθλητικός τύπος θα έχεις πολλές, ενώ φέτος πρέπει να τις φορέσεις με τις φούστες αλλά και τα πιο "καλά" σου παντελόνια, τιμώντας επάξια το athleisure look.