Bershka: Θα είσαι πιο "καυτή" από ποτέ με αυτό το μαγιό - Είναι γυαλιστερό και... βγάζει μάτι

Θα σε κοιτάνε όλοι στην παραλία, το μόνο σίγουρο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Bershka: Θα είσαι πιο

Τριγυρνάς από κατάστημα σε κατάστημα για να βρεις ένα μαγιό το οποίο θα καταφέρει να τραβήξει όλα τα βλέμματα στην παραλία και θα σε δείχνει πιο "καυτή" από ποτέ; Αυτό που ψάχνεις θα το βρεις στα Bershka! Είναι γυαλιστερό και... πρώτο στις τάσεις.

Τα Bershka κυκλοφόρησαν και φέτος συλλογή με μπικίνι κι αυτό το εκκεντρικό ημιολόσωμο θα κάψει τις καρδιές που θα βρεθούν κοντά σου σε μια καλοκαιρινή εξόρμηση! Θα σε κάνει να μοιάζει με Ariel και κοστίζει μόνο 19,99€.

Αυτό είναι το μπικίνι των Bershka που βγάζει μάτι από χιλιόμετρα

Τρικίνι γυαλιστερό

  • ΑΝΑΦ. 4020/631/906

Bershka μαγιό

Αν το συνδυάσεις, δε και με αυτά τα πράσινα γυαλιά κανείς δεν θα πάρει τα μάτια του από πάνω σου!

Πώς να δείχνεις λεπτότερη και με μαγιό

Υπάρχουν διάφοροι εναλλακτικοί τρόποι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να φαίνεσαι πιο λεπτή, ακόμα κι αν φοράς μόνο το μπικίνι σου. Επικεντρώσου στη σωστή στάση του σώματος και στα άλλα κολπάκια που προτείνουμε και που θα κάνουν θαύματα με τη φιγούρα σου.

  • Τράβηξε τους ώμους προς τα πίσω, κράτα ίσια την πλάτη, ρούφα το στομάχι προς τα μέσα και φαντάσου πως ένα αόρατο σχοινί που είναι δεμένο στο ταβάνι, τραβάει το κεφάλι σου προς τα πάνω. Μια καλή άσκηση είναι η τοποθέτηση ενός βιβλίου στο κεφάλι. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία σου περπατώντας με το βιβλίο επί κεφαλής, όσο περισσότερο μπορείς.
  • Απόφυγε τα δίχρωμα μαγιό που δεν κολακεύουν ούτε καν τις ψηλόλιγνες κοπέλες. Ένα μονόχρωμο μαγιό θα δώσει την ψευδαίσθηση της συνέχεια τους σώματος και θα πάρει κιλά από επάνω σου.
TAGS