Χάσε μέχρι 10 κιλά λίπος μέσα σε 10 ημέρες...

Χάσε μέχρι 10 κιλά λίπος μέσα σε 10 ημέρες...
Tο σύστημα Diet Tube αποτελεί μια ιατρική μέθοδο αδυνατίσματος που προσφέρει την απώλεια 8-10 κιλών καθαρού λίπους μέσα σε 10 ημέρες, χωρίς χειρουργείο.

Σε ποιους απευθύνεται και πότε πρέπει να αποφεύγεται

Ενδείκνυται είτε για όσους έχουν λίγα περιττά κιλά και λίγη κυτταρίτιδα είτε για τους υπέρβαρους και παχύσαρκους ασθενείς.
Επίσης, για άτομα με καλή υγεία, υπέρβαρα, που επιθυμούν να χάσουν σημαντική ποσότητα λίπους μέσα σε λίγες ημέρες.
Ιδανικός υποψήφιος είναι αυτός ο οποίος είναι υγιής και έχει εναπόθεση λίπους σε συγκεκριμένα σημεία.
Δεν ενδείκνυται για όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και για όσους πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια, διαβήτη, σοβαρά μεταβολικά ή καρδιαγγειακά νοσήματα.
Πόσο ασφαλής είναι

Πριν από την εφαρμογή της θεραπευτικής αγωγής Diet Tube, ο ασθενής υποβάλλεται σε σειρά αιματολογικών εξετάσεων, καθώς και σε ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα. Η μέθοδος πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια από το επιτελείο των εξειδικευμένων γιατρών (ειδικός παθολόγος, ειδικός μικροβιολόγος, κλινική διατροφολόγος) υπό την επίβλεψη του πλαστικού χειρουργού Απόστολου Γαϊτάνη.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου

Μεγάλη απώλεια βάρους σε σύντομο χρονικό διάστημα, με την παρουσία των κενοτοσωμάτων να μηδενίζει το αίσθημα της πείνας. Η θεραπευτική αγωγή Diet Tube για κετογενική και πρωτεϊνική εντερική σίτιση είναι η πιο ταχεία και αποτελεσματική μέθοδος είτε για την απώλεια βάρους είτε για μια ολική –μη χειρουργική– αναδιαμόρφωση του σώματος.

Ποια είναι τα αποτελέσματα

Γενικά, η πρώτη περίοδος της θεραπείας συντελεί σε απώλεια περίπου 7-10 κιλών καθαρού λίπους.
Στην περίπτωση που χρειάζεται να απαλλαγεί κανείς από περισσότερα κιλά, η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί. Αφού πρώτα προηγηθεί μια περίοδος συντήρησης, η οποία εκλαμβάνεται ως ένα είδος εκπαίδευσης στην υγιεινή διατροφή, ακολουθεί ένας δεύτερος κύκλος Diet Tube.
Κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύκλου μέσα σε διάστημα 10 ημερών μπορεί να χάσει κανείς επιπλέον 6-8% του σωματικού του βάρους σε λίπος.
Όσον αφορά τους ανθρώπους που πρέπει να χάσουν μεγάλο αριθμό κιλών, θα πρέπει να προγραμματιστούν με το γιατρό επιπλέον κύκλοι θεραπείας μέσα σε διάστημα, πλέον κάποιων μηνών, έτσι ώστε να επιτευχθεί απώλεια βάρους 40-45 κιλών σε περίοδο 5-6 μηνών.
Για να μην ξαναπάρεις τα κιλά που έχασες χρειάζεται να ακολουθήσεις τις οδηγίες των ειδικών, καθώς και ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και άσκησης.
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον Δρα Απόστολο Γαΐτάνη, Πλαστικό Χειρουργό, MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής, μέλος της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών (www.agaitanis.gr)
Απόστολος Γαϊτάνης, πλαστικός χειρουργός, MD CCST
Από τη φημισμένη Harley Street του Λονδίνου, όπου ξεκίνησε την πορεία του στην πλαστική χειρουργική το 1998, μέχρι την Αθήνα, όπου από το 2004 μέχρι σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην Ελλάδα. Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης συνεργάζεται με μεγάλες ιδιωτικές κλινικές και διατηρεί το ιατρείο του σε έναν φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο Χίλτον. Συμμετέχει συχνά σε συνέδρια στο εξωτερικό, στην Ευρώπη και την Αμερική, όπου ενημερώνεται διαρκώς για τις τελευταίες εξελίξεις στην κοσμητική ιατρική. Επίσης, κατά διαστήματα, ταξιδεύει σε φημισμένες κλινικές σε Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία και ΗΠΑ, όπου εκπαιδεύεται σε ό,τι πιο σύγχρονο στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής & Αισθητικής Ιατρικής. Αποφοίτησε το 1988 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 1991 έως και το 1992 απέκτησε εμπειρία στη Γενική Χειρουργική σε νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας. Στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική σε νοσοκομεία του Birmingham και του Λονδίνου σε θέσεις αναγνωρισμένες από το Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών της Αγγλίας, καθώς και από τη Βρετανική Ένωση Πλαστικών Χειρουργών. Το 1998, ύστερα από εξετάσεις, του απονεμήθηκε ο τίτλος του ειδικού Πλαστικού Χειρουργού από την Ελληνική Επιτροπή Πλαστικής Χειρουργικής. Το ίδιο έτος, απέκτησε τον ευρωπαϊκό τίτλο της Αισθητικής Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής στο Slough της Αγγλίας. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής και της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

11 πράγματα που κάνουν κάθε Σαββατοκύριακο οι αποτυχημένοι άνθρωποι…

8 χρυσά tips για να «κόψεις» θερμίδες καθημερινά χωρίς δίαιτα!

Μέχρι να πεις κύμινο! Χάσε 5 κιλά μέσα σε 1 εβδομάδα