Κορίτσια προσοχή! Αν σας πει αυτές τις 5 ατάκες, είναι ψυχοπαθής!

Δώστε βάση!

Κορίτσια προσοχή! Αν σας πει αυτές τις 5 ατάκες, είναι ψυχοπαθής!

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλες κορίτσια! Αν σας πει αυτές τις 5 ατάκες, τότε είναι πιθανό να είναι ψυχοπαθής!

Ένας άνθρωπος με ψυχικές διαταραχές, πολλές φορές μπορεί να βρίσκεται ανάμεσά μας ωστόσο να μην τον αναγνωρίζουμε. Υπάρχουν βέβαια ορισμένα στοιχεία που μαρτυρούν εάν ο σύντροφός σας είναι ψυχοπαθής.

Δες αν είσαι ψυχοπαθής απαντώντας σε μόνο 20 ερωτήσεις! Αντέχεις;

Πρώτα απ' όλα διαστρεβλώνουν πολύ συχνά τα γεγονότα. Βασικός στόχος ενός ψυχοπαθούς είναι να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα στο μυαλό σας και να σας δημιουργήσει αμφιβολία σχετικά με το πώς συνέβησαν τα πράγματα στο παρελθόν. Αυτή είναι ίσως η πιο διαδεδομένη πρακτική που χρησιμοποιεί ένας ψυχοπαθής.

Ένα ακόμα στοιχείο είναι η τάση τους να σας κατηγορούν για τα πάντα. Ο,τι και να συμβαίνει εσείς φαίνεστε ως υπαίτιοι καθώς ισχυρίζεται ότι τα κάνετε όλα λάθος. Ακόμα και αν σας απατήσει, εξηγεί πως εσείς προκαλέσατε την απιστία επειδή κάνατε κάτι λάθος. Προκειμένου να βγάλουν την ευθύνη από πάνω τους, επιλέγουν να τη ρίχνουν σε άλλους.

Κάτι άλλο που συνηθίζει να κάνει ένας ψυχοπαθής είναι να σας μειώνει συνεχώς προκειμένου να κάνει τον εαυτό του να φαίνεται ανώτερος και σε θέση ισχύος. Μάλιστα, ένα συχνό φαινόμενο είναι να σας μειώνει μπροστά σε φίλους ή στην οικογένειά σας.

Στην προσπάθειά τους να σας ελέγξουν, θα θελήσουν να σας απομονώσουν από φίλους και συγγενείς προκειμένου να γίνεται πιο ευάλωτες.

Τέλος επιμένουν διαρκώς πως το λάθος είναι πάντα δικό σας. Δε θα παραδεχτεί ποτέ ούτε τα λάθη του ούτε τα ελαττώματά τους.

Μήπως βγαίνεις με ψυχοπαθή; Τα 10 σημάδια για να τον αναγνωρίσεις πριν να είναι αργά!

Αν είχες ποτέ υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά με το σύντροφό σου και απλά δεν ήξερες ποια είναι τα σημάδια, διάβασε παρακάτω ώστε να ξέρεις αν όντως δεν πάει κάτι καλά μαζί του!


Δες λοιπόν, πώς θα τον αναγνωρίσεις πριν να είναι αργά! Διαβάστε παρακάτω....

Λέει ψέματα


Μπορεί να σου πει ψέματα μπροστά στη μούρη σου χωρίς ίχνος ενοχών και χωρίς να καταλάβεις το παραμικρό γιατί δεν πρόκειται να « δείξει» κάτι

Δείτε ακόμη: Open tv: Δείτε το trailer για το δυνατό χαρτί του καναλιού!


Είναι γοητευτικός


Στην αρχή μαγεύτηκες από αυτόν τον υπέροχο χαρακτήρα που είναι η ψυχή του πάρτυ και όλοι θέλουν να είναι κοντά του. Τώρα που το κοιτάς καλύτερα, είναι ακόμα γοητευτικός;


Δεν νιώθει τύψεις


Έκανε κάτι για το οποίο άλλοι ίσως να ένιωθαν άσχημα για μήνες ή και χρόνια αλλά όχι αυτός. Αυτός συνεχίζει σαν να μη συνέβη τίποτα και να μην έκανε και τίποτα.


Δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη


Όλοι τον κατηγορούν, σου λέει ότι του επιρρίπτουν ευθύνες για πράγματα τα οποία αν και είναι οφθαλμοφανή ότι εκείνος φταίει, αυτός επιμένει ότι απλά ο κόσμος τον αδικεί και ότι δεν έκανε τίποτα για να πρέπει να απολογηθεί.


Σε κάνει να νιώθεις σκουπίδι


Σε ότι και να κάνεις, αισθάνεσαι ανίκανη, χαζή και κατώτερη από εκείνον


Είναι κυκλοθυμικός


Τι μια έχει νεύρα και μετά γελάει υστερικά; Oλες αυτές οι κυκλοθυμίες μπορεί να αποτελούν ένδειξη!

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Χαλαρή βόλτα στο Κολωνάκι με casual αθλητικό total black look!

Είναι αναίσθητος


Ολοι οι άνθρωποι δείχνουμε τις ευαισθησίες μας και τα αισθήματά μας σε διάφορες καταστάσεις κατά τη διάρκεια μιας σχέσης. Αν πάλι ο φίλος σου δεν δείχνει να συγκινείτε με τίποτα, τότε ίσως αυτό να είναι σημάδι.


Ξέρει πάντα που είσαι και τι κανεις


Κατά ένα τρομακτικό τρόπο, ξέρει πάντα που ήσουν με ποιον ήσουν με ποιον μίλησες και για τι θέμα μίλησες.