Τα φαγητά που αποφεύγει η Ελένη Φουρέιρα για τέλειο σώμα - Δεν τρώει ποτέ το βράδυ...

Μάθετε όλα τα μυστικά της για κορμί top model!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα φαγητά που αποφεύγει η Ελένη Φουρέιρα για τέλειο σώμα - Δεν τρώει ποτέ το βράδυ...

Η Ελένη Φουρέιρα διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και έχει αποκαλύψει τα μυστικά της για το πως το καταφέρει. Υπάρχουν μερικά φαγητά που αποφεύγει να τρώει το βράδυ και δεν τα τρώει ποτέ.

Η τραγουδίστρια σε κάθε δημόσια εμφάνιση της, αλλά και στα video clip της κάθε φορά αποθεώνεται. Έχει κοιλιακούς φέτες και πόδια χωρίς κανένα σημάδι.

Αυτά τα φαγητά αποφεύγει η Ελένη Φουρέιρα

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει το μυστικό βρίσκεται στο βραδινό. Αποφεύγει τα βαριά γεύματα το βράδυ ενώ όποτε θέλει να φάει junk food δεν παίρνει τηγανιτές πατάτες οι οποίες έχουν πάρα πολλές θερμίδες.

«Το μυστικό να μην παχύνεις είναι το βραδινό νομίζω. Θεωρώ πως ό,τι και να τρως την ημέρα, αν γυμνάζεσαι και προσέχεις λίγο το βραδινό σου, δεν τρως για παράδειγμα γλυκά ή τηγανητά το βράδυ, δεν πρόκειται να παχύνεις ποτέ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Επίσης, δεν μένει νηστική ποτέ, γιατί αν πεινάει πολύ θα φάει μεγάλη μερίδα. Αποφεύγει το λευκό ψωμί, το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι. Δεν πίνει και δεν καπνίζει. Δεν τρώει ποτέ μετά τις 8 το βράδυ και πίνει πάνω από 2 λίτρα νερό την ημέρα.

Ένα από τα προγράμματα διατροφής της Ελένης Φουρέιρα

  • Πρωινό: Τοστ με γαλοπούλα και τυρί και ένα ποτήρι γάλα ή ένα μπολ με γάλα και δημητριακά τα οποία συνδυάζει πάντα με ομελέτα με τρία ασπράδια αυγών.
  • Μεσημεριανό: Μοσχαρίσια μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα πράσινη ή ψάρι με χόρτα και μακαρόνια με κιμά.
  • Δείπνο: Τόνος με μαρούλι ή καλαμάκια κοτόπουλου με σαλάτα.

Να σημειώσουμε πως, χαμός επικρατεί στα socail media από προχθές, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα. Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να γίνει viral με πολλούς χρήστες να την αναδημοσιεύουν στα story τους. Έχει προκαλέσει πραγματικό παραλήρημα.