Το απόλυτο μυστικό για αψεγάδιαστο κορμί σαν της Γωγώς Μαστροκώστα - Τα πέντε πιάτα που έχει η διατροφή της

Θα δείτε μεγάλη αλλαγή στο σώμα σας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το απόλυτο μυστικό για αψεγάδιαστο κορμί σαν της Γωγώς Μαστροκώστα - Τα πέντε πιάτα που έχει η διατροφή της

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι μια από τις Ελληνίδες celebrities που έχει αναμφίβολα ένα από τα πιο αψεγάδιαστα σώματα. Μπορεί να είναι 51 ετών ωστόσο δείχνει να μην έχει περάσει από πάνω της αφού το σώμα της είναι απλά εκπληκτικό.

Η ίδια σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό, είχε αποκαλύψει το πρόγραμμα διατροφής της, το οποίο είναι εφικτό και μπορεί να το κάνει όποια γυναίκα θέλει να προσέχει τι τρώει καθημερινά, ενώ εξαιρετικά αποτελεσματική είναι και η διατροφή που ακολούθησε η Μαρία Κορινθίου η οποία πλέον έχει μείνει "μισή".

Το πρόγραμμα διατροφής της Γωγώς Μαστροκώστα

Αποκλειστική φωτογραφία της Γωγώς Μαστροκώστα

Πρωί:

Επιλέγει τοστ με γαλοπούλα και τυρί κι ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκαλιού ή γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και δημητριακά ολικής άλεσης.

Σνακ:

Μπάρα δημητριακών ολικής άλεσης ή μια χούφτα ανάλατα αμύγδαλα

Μεσημέρι:

Το μεσημεριανό της συνήθως ετοιμάζεται από την ίδια και περιλαμβάνει λευκό ψάρι ή στήθος κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα ή ψητά λαχανικά.

Σνακ:

Το απόγευμα ως σνακ προτιμά ένα φρούτο εποχής.

Βράδυ:

Σαλάτα με μία κουταλιά λάδι.

Ολόκληρη γυναίκα η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Γωγώ Μαστροκώστα έχει φέρει ένα και μοναδικό παιδί στον κόσμο μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα, οπότε όπως είναι λογικό η Βικτώρια αποτελεί σημαντική και μεγάλη προτεραιότητα στη ζωή και των δύο.

Μετά τα όσα πέρασε με την υγεία του το γνωστό μοντέλο, πλέον είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και αισθάνεται δυνατή να κάνει τις βόλτες της, όπως είδαμε από ένα insta story, που έκανε την Τετάρτη 17/8. Με την κόρη της εθεάθη να περπατάνε αγκαλιά σε σκοτεινό δρόμο, κάνοντας φανερό το πόσο δυνατή σχέση έχουν οι δύο γυναίκες μεταξύ τους.

Η Γωγώ Μαστροκώστα μαζί με την κόρη της

«Girls night out».

Μαστροκώστα - κόρη