Έλληνες στρατιωτικοί: Σε άσχημη ψυχολογικοί κατάσταση οι γονείς τους! Τι φοβάται το Μαξίμου; (Βίντεο)

Ποια είναι η κατάσταση των στρατιωτικών!

Έλληνες στρατιωτικοί: Σε άσχημη ψυχολογικοί κατάσταση οι γονείς τους! Τι φοβάται το Μαξίμου; (Βίντεο)

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι οι γονείς των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται στη Τουρκία!

Τόσο ο Δημήτρης Κουκλατζής όσο και ο Άγγελος Μητραιτώδης σαν στρατιωτικοί είναι ιδιαίτερα εκπαιδευμένοι για δύσκολες καταστάσεις και φίλος του Δημήτρη είπε στο Σταρ ότι και οι δύο κρατούν την ψυχραιμία τους! Διαβάστε παρακάτω....

Την ίδια ώρα και μετά από τις αλλεπάλληλες...ψυχρολουσίες της τουρκικής δικαιοσύνης, λίγες μόνο ημέρες μετά τη συνάντηση Τσίπρα- Ερντογάν, στο Μαξίμου υπάρχει έντονος σκεπτικισμός για την εξέλιξη της υπόθεσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Δείτε ακόμη: Νέες αποκαλύψεις! Έτσι χαράκωνε τα βρέφη η μανιακή στα Νότια προάστια! (Βίντεο)

Και ενώ μετά την σύλληψή τους και την αρχική κράτησή τους η κυβέρνηση μέσω του Δημήτρη Τζανακόπουλου διαβεβαίωνε πως είναι θέμα λίγων 24ωρων η απελευθέρωσή τους, τελικά οι δύο στρατιωτικοί παραμένουν για περισσότερες από 140 ημέρες κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης, ενώ οι εκτιμήσεις για το πότε θα επιστρέψουν μόνο αισιόδοξες δεν είναι.

Δείτε ακόμη: Καζάνι που βράζει η χώρα! Η προειδοποίηση του Καλλιάνου για τον πρώτο μεγάλο καύσωνα!


Η απόρριψη του νέου (πέμπτου) αιτήματος αποφυλάκισης σε συνδυασμό με τις πληροφορίες ότι ο εισαγγελέας ετοιμάζει αυστηρό κατηγορητήριο, λογίζονται ως αρνητικοί οιωνοί, αφού πολλοί κάνουν λόγο για πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα από τη μεριά των Τούρκων! Δείτε το σχετικό βίντεο: