Επίθεση με βιτριόλι: Η θεία της κατηγορούμενης αποκαλύπτει - "Ο δικηγόρος της κανόνισε να μην πάει στη δίκη»"

"Φαντάζομαι ότι μετάνιωσε..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επίθεση με βιτριόλι: Η θεία της κατηγορούμενης αποκαλύπτει -

Αναβολή πήρε τελικά για τις 30 Σεπτεμβρίου η σημερινή δίκη της Ιωάννας Παλιοσπύρου που έχει συγκλονίσει εδώ και ενάμιση χρόνο. Μάλιστα, η θεία της κατηγορούμενης, που ήταν τελικά απούσα, ξέσπασε μιλώντας στο t-live, το απόγευμα της Τετάρτης 15/9.

Οι δηλώσεις της θείας της κατηγορούμενης που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Ευτυχώς που δεν είδα τηλεόραση. Δεν είναι ωραίο πράγμα, το κορίτσι (η Ιωάννα Παλιοσπύρου) είναι από το διπλανό χωριό. Ο δικηγόρος της κανόνισε να μην πάει στη δίκη η Έφη».

Μετάνιωσε η κατηγορούμενη; «Δεν την έχω δει. Φαντάζομαι ότι μετάνιωσε, έτσι μου είπε η μάνα της».

Ποια είναι η γνώμη σας; «Να σου πω ότι έκανε καλά; Να σου πω ότι χάρηκα; Και αδερφή μου να ήταν και κόρη μου να ήταν θα έλεγα ότι έκανε καλά; Χτύπα ξύλο που λέω και κόρη μου».

"Αυτό που έχει στενοχωρήσει πολύ την Ιωάννα, και ήθελε να το πω, είναι ότι...."

Λίγο πριν φτάσει στα δικαστήρια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε μερικές πληροφορίες από το περιβάλλον της 35χρονης, μέσα από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο παράπονο που έχει τόσο η Ιωάννα όσο και η οικογένεια της, καθώς κανείς από την πλευρά της κατηγορούμενης δεν έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί τους.

«Επειδή χθες μιλούσα μέχρι αργά με την Αννίτα Ναθαναήλ, που βρισκόταν μαζί της, υπήρχε ένα μείγμα συναισθημάτων. Ήταν ταραγμένη αλλά και αποφασισμένη να βρεθεί τετ α τετ με τη δράστιδα. Αυτό που θέλει να ξέρει ο κόσμος και γι αυτήν είναι πολύ σημαντικό είναι ότι σε όλο αυτό το δύσκολο ταξίδι, γιατί έχει κάνει εννιά χειρουργεία και θα χρειαστεί πολλά ακόμα για να μιλήσουμε για μία αποκατάσταση και μια επιστροφή σε μια φυσιολογική εικόνα, όλους αυτούς τους 16 μήνες κανένας από την οικογένεια της καθ’ ομολογίαν δράστιδος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της.

Αυτό που έχει στενοχωρήσει πολύ την Ιωάννα, και ήθελε να το πω, είναι ότι κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί να πάρει ένα τηλέφωνο, να δει πώς μπορεί να στηρίξει αυτό το κορίτσι συναισθηματικά ή υλικά αυτό το κορίτσι που περνάει αυτόν τον Γολγοθά. Ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε μία συγγνώμη. Εμείς δεν θα κάνουμε λαϊκό δικαστήριο αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξέρει ο κόσμος». Συγκλονίζουν στο μεταξύ της λόγια της Ιωάννας λίγο πριν μπει στην αίθουσα του δικαστηρίου.