Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γονείς προσοχή! Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη;

Σας αφορά!

Γονείς προσοχή! Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη;
Ενημέρωση 05.11.2019 11:31

Γονείς δείξτε προσοχή! Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη;

Αύριο, Τετάρτη (06/11) πολλά σχολεία στην Αττική θα παραμείνουν κλειστά , όπως ενημέρωσαν τους μαθητές των εν λόγω σχολείων, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα λόγω της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα και τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στους εξής Δήμους της Αττικής: Δήμος Αμαρουσίου, Δήμος Πεύκης, Δήμος Μελισσίων και Δήμος Κηφισιάς.

Πότε κλείνουν τα σχολεία τα Χριστούγεννα για διακοπές και πότε ανοίγουν ξανά;

Προσοχή στους γονείς! Σήμερα είναι κλειστά τα σχολεία! Απεργούν οι εκπαιδευτικοί!

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσουν σήμερα οι γονείς, καθώς είναι κλειστά τα σχολεία, λόγω απεργίας των εκπαιδευτικών.

Υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για τις αλλαγές που γίνονται στο Λύκειο και την εισαγωγή στα πανεπιστήμια.

Οι πρόεδροι των ΟΛΜΕ στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν αποφάσισαν την 24ωρη απεργία στις μεγάλες κυρίως πόλης στα Λύκεια.

undefined

Παράλληλα με την απεργία θα πραγματοποιηθούν και συλλαλητήρια τα οποία θα γίνουν στις 12:00 το μεσημέρι με προσυγκέντρωση στα Προπύλαια για την Αθήνα και στο Άγαλμα Βενιζέλου για τη Θεσσαλονίκη, καθώς και στις κεντρικές πλατείες των υπολοίπων πόλεων της χώρας.

«Καλούμε τις ΕΛΜΕ, τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων σε πολύμορφες δραστηριότητες και κινητοποιήσεις για να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο», αναφέρει η ΟΛΜΕ στην ανακοίνωση του.

Απεργία για το Δημόσιο: Κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη!

Έπειτα από αίτημα της ΑΔΕΔΥ για την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση που προβλέπεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, κηρύχθηκε εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την απόφαση έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ με γνώμονα τις αποφάσεις της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, αλλά και «τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις απεργίες της 11ης και της 14ης του Γενάρη και στα συλλαλητήρια».

Η ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να μετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στις 11 το πρωί στη Βουλή.

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις αποφάσεις της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε., αλλά και τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις απεργίες της 11ης και της 14ης του Γενάρη και στα συλλαλητήρια, αποφάσισε, ομόφωνα, την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για όλο το Δημόσιο με αίτημα: ‘την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση’, που η Κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση στη Βουλή.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, ώρα 11:00πμ, στη Βουλή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γονείς προσοχή! Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη και γιατί!

Χάος σήμερα στην Αθήνα! Κλειστά σχολεία και δεμένα πλοία! Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς;

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr

Share