Τροχαίο στην Βούλα: Ανατριχιάζει η δημοσίευση του αδερφού της άτυχης 19χρονης!

Κρίσιμη η κατάσταση της 25χρονης!

Τροχαίο στην Βούλα: Ανατριχιάζει η δημοσίευση του αδερφού της άτυχης 19χρονης!

Ανατριχιάζει η δημοσίευση του αδερφού της άτυχης 19χρονης, που έχασε την ζωή της σε τροχαίο στην Βούλα!

Το τροχαίο στη Βούλα ξημερώματα Κυριακής έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το αυτοκίνητο με οδηγό την 25χρονη εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε διαδοχικά σε τρία δέντρα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε επί της Λεωφόρου Καραμανλή, με κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Βούλα.

Η 19χρονη Σία Δαμάσκου, συνοδηγός, βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ η 25χρονη οδηγός μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο Ασκληπιείο, παρότι δεν εφημέρευε. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της η 25χρονη ακολούθως μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Φέρει βαρύτατατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υπέστη ρήξη ήπατος.

Η τροχαία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, με πιθανότερα την ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της βροχής σε συνδυασμό με την ταχύτητα. Εντωμεταξύ αναμένονται και οι εξετάσεις που θα δείξουν αν η οδηγός είχε καταναλώσει υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ.

Φίλοι και συγγενείς, οι γονείς και τα αδέλφια της άτυχης 19χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στην αγαπημένη τους Σία. Μηνύματα οδύνης από τους φίλους της έχουν πλημμυρίσει τους λογαριασμούς της άτυχης 19χρονης για την οποία το νήμα της ζωής κόπηκε πάρα πολύ νωρίς.

Το μήνυμα τους αδερφού της όμως είναι εκείνο που σπάραξε καρδιές! Δείτε την δημοσίευση του:

τροχαίο Βούλα Σία νεκρή

Πηγή: iefimerida.gr

Τροχαίο σοκ στην Ηγουμενίτσα: 26χρονη έπεσε σε κολόνα και βρήκε τραγικό θάνατο

Τροχαίο σοκ με μια 26 χρονη στην Ηγουμενίτσα που έπεσε σε κολόνα και βρήκε τραγικό θάνατο.

Μία 26χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από τροχαίο δυστύχημα ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με το thespro.gr, οδηγούσε το πρωί της Τετάρτης στον επαρχιακό δρόμο Ηγουμενίτσας – Αγίας Μαρίνας, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολόνα φωτισμού.

τροχαίο θάνατος

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και ένα ασθενοφόρο που την μετέφερε χωρίς τις αισθήσεις της στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Φιλιατών. Εκεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η 26χρονη γυναίκα άφησε τελικά την τελευταία της πνοή. Τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ηγουμενίτσας.

Εντωμεταξύ δείτε ποιος γνωστός αθλητής είχε Τροχαίο σοκ!

Τροχαίο σοκ στη Θεσσαλονίκη! Νεκρός ο 49χρονος οδηγός!

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έγινε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη! Ο άτυχος 49χρονος οδηγός είναι νεκρός αφού χτύπησε σε τοιχίο γέφυρας.

Τραγωδία με θύμα έναν 49χρονο, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 03.30 στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος, έφυγε από το δρόμο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και χτύπησε σε τοιχίο γέφυρας.

Θυμίζουμε πως χθες ακόμα ένα τροχαίο έλαβε χώρα στη Φθιώτιδα με 3 τραυματίες.

Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό.

Από την πρόσκρουση ο 49χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.

τροχαίο Θεσσαλονίκη