Σας αφορά: Έρχεται μεγάλη διακοπή νερού στις 3/2! Σε ποιες περιοχές;

Λόγω εργασιών!

Σας αφορά: Έρχεται μεγάλη διακοπή νερού στις 3/2! Σε ποιες περιοχές;

Μια είδηση που σας αφορά όλους καθώς μεθαύριο Δευτέρα 3/2 έρχεται μεγάλη διακοπή νερού σε πολλά σπίτια λόγω εργασιών. Ποιες είναι οι περιοχές που για αρκετή ώρα δεν θα έχουν καθόλου νερό; Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 από τις 08:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ θα πραγματοποιηθούν εργασίες: Aντικατάσταση δικλείδας Φ250, λόγω διαρροής στην οδό Πλαστήρα 67 του Δήμου Θεσσαλονίκης και αντικατάσταση δικλείδας εκκενώσεως λόγω διαρροής στη συμβολή των οδών: Καραϊσκάκη – Ερμή, του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις περιοχές Χαριλάου του Δήμου Θεσσαλονίκης και Πυλαιώτικα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Πυλαίας–Χορτιάτη. Επίσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις περιοχές Βότση, Κηφισιά, Αγίου Παντελεήμωνος και Κέντρο Καλαμαριάς του Δήμου Καλαμαριάς. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Μάλιστα χωρίς νερό έμεινε και η Θεσσαλονίκη!

Προσοχή! Χωρίς νερό αυτήν την στιγμή κορυφαίος χειμερινός προορισμός της Ελλάδας!

Δώστε μεγάλη προσοχή, καθώς κορυφαίος χειμερινός προορισμός της Ελλάδας αυτήν την στιγμή είναι χωρίς νερό!

Αληθινός χαμός επικρατεί στο χωριό της Αράχωβας καθώς μια βλάβη του δικτύου ύδρευσης έχει αφήσει όλο το χωριό της Αράχωβας από τα ξημερώματα.

Το μεγάλο πρόβλημα όπως είναι αναμενόμενο αντιμετωπίζουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής και ιδιαίτερα τα ξενοδοχεία καθώς δεν μπορούν να παρέχουν νερό στους επισκέπτες τους!

Πηγή: athensmagazine.gr

Θεσσαλονίκη: Έκτακτη ανακοίνωση! Χωρίς νερό η μεγαλύτερη περιοχή της πόλης!

Έκτακτη ανακοίνωση για την Θεσσαλονίκη, αφού η μεγαλύτερη περιοχή της πόλης θα μείνει χωρίς νερό!

Ο λόγος για την περιοχή των Συκεών!

Όπως ανακοίνωσε η ΕΥΑΘ, «θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού Φ300 στη συμβολή των οδών, Ζαχαρία Γουναρίδη-Μάνου Λουντέμη».

Λόγω των εργασιών, θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης από τις 08:00 έως τις 12:00 στην ευρύτερη περιοχή.

Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ αναφέρει:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη 23 Απριλίου 2019 από τις 08:00 έως τις 12:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού Φ300 στη συμβολή των οδών, Ζαχαρία Γουναρίδη-Μάνου Λουντέμη, της Δ.Ε.Συκεών του Δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στις οδούς Ζαχαρία Γουναρίδη , Μπελογιάννη, Μελκούρη και όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς της Δ.Ε.Συκεών του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

TAGS