Kορωνοϊός: Δεν θα πιστεύετε τι έκανε γυναίκα για να γλιτώσει τον έλεγχο της αστυνομίας!

Ανήκουστο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Kορωνοϊός: Δεν θα πιστεύετε τι έκανε γυναίκα για να γλιτώσει τον έλεγχο της αστυνομίας!

Σε μια πρωτοφανής κίνηση προχώρησε μια γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη, όταν οι αστυνομία πήγε να της κάνει έλεγχο. Αυτό που έκανε εν μέσω κορωνοϊού είναι πραγματικά απίστευτο!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη, με μια νεαρή γυναίκα που αντιστάθηκε σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι της έκαναν έλεγχο και μάλιστα έβγαλε την μάσκα που φορούσε και… έβηξε στο πρόσωπο του ενός.

Η 27χρονη Ελληνίδα ήταν συνοδηγός σε ένα όχημα που σταμάτησαν οι αστυνομικοί σε μια κεντρική διασταύρωση της πόλης θεωρώντας το ύποπτο.

Ο οδηγός δεν αντέδρασε, όμως εκείνη αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών να βγει από το αυτοκίνητο για να γίνει έρευνα και άρχισε να φωνάζει και να τους βρίζει.

Μάλιστα, δεν δίστασε να βήξει προκλητικά στο πρόσωπο ενός αστυνομικού, εκθέτοντάς τον στον κίνδυνο μόλυνσης από τον κορωνοϊό. Το αποτέλεσμα, βέβαια, ήταν να συλληφθεί για παραβίαση των μέτρων προστασίας για την διάδοση του ιού, απείθεια και εξύβριση και να οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: Prothema.gr

Να σημειώσουμε ότι οι εξελίξεις τρέχουν με τον κορωνοϊό, με την ΕΕ να λαμβάνει μέτρα και να κλείνει τα σύνορά της για ορισμένους ταξιδιώτες. Τι θα ισχύει.

Και από τον αστυνομικό έλεγχο και την απίστευτη κίνηση της γυναίκας στην συναυλία που προκάλεσε οργή

«Θύελλα» επικρίσεων δέχεται στο Twitter και σε άλλα social media τις τελευταίες ώρες η ουαλική μπάντα Stereophonics, εξαιτίας της απόφασής της να μην ακυρώσει την προγραμματισμένη συναυλία της στο Κάρντιφ, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το event όχι μόνο πραγματοποιήθηκε κανονικά, σαν να μην έτρεχε τίποτε, αλλά το συγκρότημα ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από τον συναυλιακό χώρο με τους χιλιάδες φαν, με τη λεζάντα «Cardiff is rockin». Η Mirror αναφέρει χαρακτηριστικά κάποιες από τις αναρτήσεις χρηστών:

«Είναι μια τόσο εγωιστική πράξη! Τα άτομα στο κοινό μάλλον δεν κινδυνεύουν λόγω της νεαρής τους ηλικίας, αλλά μπορεί να κολλήσουν πιο μεγάλους φίλους, συγγενείς και συναδέλφους τους»

«Ζω στην Ιταλία. Δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας. 2000 άνθρωποι έχουν πεθάνει και είμαστε μόνο στην αρχή. Αυτού του βαθμού η απερισκεψία σε αφήνει άφωνο. Καλή τύχη φίλοι μου»

«Το γεγονός ότι δεν ακυρώθηκε το event με ξεπερνά. Απίστευτη ανευθυνότητα»

Σύμφωνα με το site τους, οι επόμενες προγραμματισμένες συναυλίες είναι στο Λονδίνο, την Ελβετία, την Ολλανδία και την Ιρλανδία, ωστόσο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν θα πραγματοποιηθούν. Σύμφωνα με τη Mirror, όταν ρωτήθηκε ο μάνατζερ της μπάντας για τη συναυλία στο Κάρντιφ και την κατακραυγή, η απάντηση ήταν «ουδέν σχόλιο».