Συγκινεί ο Ηλίας Μοσιάλος με τα λόγια του για τον Μπόρις Τζόνσον - Ποιο το μήνυμά του;

Ραγδαίες οι εξελίξεις με τον Πρωθυπουργό της Αγγλίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί ο Ηλίας Μοσιάλος με τα λόγια του για τον Μπόρις Τζόνσον - Ποιο το μήνυμά του;

Συγκινεί ο Ηλίας Μοσιάλος με τα λόγια του για τον Μπόρις Τζόνσον! Ο Βρετανός Πρωθυπουργός που έχει διαγνωσθεί με κορωνοϊό, συνεχίζει και έχει «επίμονα συμπτώματα κορωνοϊού». Ποιο το μήνυμα που έστειλε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης;

Ο Μπόρις Τζόνσον εισήχθη το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο, καθώς δεν υποχωρούσαν τα συμπτώματα που είχε, ενώ σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες από βρετανικά Μέσα, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας λαμβάνει θεραπεία με οξυγόνο.

Ο Μπόρις Τζόνσον, «ήταν πιο βαριά άρρωστος από ότι τόσο αυτός όσο και οι υπάλληλοί του ήταν διατεθειμένοι να παραδεχτούν» σύμφωνα με την Guardian, επικαλούμενη πηγή που λέει ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός «παρακολουθείται από γιατρούς που ανησυχούν για την αναπνοή του».

Τα λόγια του Ηλία Μοσιάλου για τον Μπόρις Τζόνσον

«Τις καλύτερες και θερμότερες ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση στον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Μπόρις είναι ένας ικανότατος άνθρωπος με ευρύτερη παιδεία, χιούμορ και δεξιότητες που υπερβαίνουν τις συνηθισμένες διαστάσεις της πολιτικής. Ελπίζω να βγει νικητής και υγιής πολύ σύντομα», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Μόσιαλος.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον - Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του

«Μετά τη συμβουλή του γιατρού του, ο πρωθυπουργός εισήχθη απόψε στο νοσοκομείο για εξετάσεις», αναφέρει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου. «Αυτό είναι ένα προληπτικό βήμα, καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει επίμονα συμπτώματα κορωνοϊού δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε με τον ιό». Ο Τζόνσον ευχαρίστησε το προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας (NHS) για το έργο που προσφέρει, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Με συμπτώματα κορωνοϊού η έγκυος μνηστή του Μπόρις Τζόνσον! Τι ανέφερε για την υγεία της;

Τα λόγια του Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε «σίγουρος» ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας θα αναρρώσει μετά τη μόλυνσή του από τον κορωνοϊό. «Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάει καλά. Είναι γερός», τόνισε ο Τραμπ, χαρακτηρίζοντας «φίλο» του τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου και επικεφαλής των Συντηρητικών.