Χαμός στη Νέα Παραλία - Άνοιξε και γέμισε περιπατητές

Πήρε "φωτιά" το 6!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στη Νέα Παραλία - Άνοιξε και γέμισε περιπατητές

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ανοίξει η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και ήδη έγινε χαμός από κόσμο, μιας και όπως θα δείτε στις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν, ο πεζόδρομος έχει γεμίσει από περιπατητές που κάνουν βόλτα ή άσκηση.

«Βούλιαξε» από κόσμο η Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη λίγες ώρες μετά τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις για τη λήξη των περιοριστικών μέτρων που είχαν τεθεί στα παραλιακά μέτωπα της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και του Βόλου.

Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς, ξεχύθηκαν στην Νέα Παραλία η οποία ήταν κλειστή τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Στελέχη της δημοτικής αστυνομίας και της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκονται στην περιοχή περιορίζονται σε συστάσεις για την τήρηση των αποστάσεων και κάνουν ελέγχους για τα σχετικά έγγραφα και τα SMS.

Για το άνοιγμα της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη, είχε διατυπωθεί σχετικό αίτημα προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοτική αστυνομία είχε αφαιρέσει τα κιγκλιδώματα από τη Νέα Παραλία νωρίς το απόγευμα.

Πηγή: alphafrreepress.gr

Από περιπατητές "βούλιαξε" τις προηγούμενες μέρες και ο Φλοίσβος

Η απαγόρευση κυκλοφορίας συνεχίζεται, ωστόσο ο καιρός είναι πολύ καλός και έτσι δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και σήμερα νέες εικόνες σοκ από την παραλία στον Φλοίσβο, με τους περιπατητές να κάνουν ανενόχλητη την βόλτα τους εν μέσω πανδημίας.

Κυριακή σήμερα 26 Απριλίου και ο καλοκαιρινός καιρός έβγαλε από τα σπίτια τους πολίτες, οι οποίοι έσπευσαν για σωματική άσκηση πριν το μεσημεριανό φαγητό.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν την παραλία και συγκεκριμένα τον Φλοίσβο αλλά και περιμετρικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου απόλαυσαν την βόλτα τους κάτω από τον ανοιξιάτικο ουρανό μη δίνοντας και ιδιαίτερη σημασία στα μέτρα προστασίας, ενώ κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πριν από λίγες εβδομάδες.

Φλοίσβος περιπατητές

Ήδη κατα τη χθεσινή ενημέρωση του κ. Νίκου Χαρδαλιά παρατηρήθηκε άκοπος αριθμός μετακινήσεων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας του καλοκαιρινού Σαββατοκύριακου.

«Θέλω να υπενθυμίσω ότι τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν απολύτως όπως ισχύουν και τα προβλεπόμενα πρόστιμα . Θέλω ξανά να τονίσω ότι τα μέτρα αυτά θα ισχύουν στο ακέραιο ως τις 4 Μαΐου. Και το λέω ώστε να μην ετοιμάζονται και να μην κάνει κανείς σκέψη για εκδρομές την Πρωτομαγιά», τονίζει ο κ. Χαρδαλιάς εν όψει και του τριημέρου της Πρωτομαγιάς.

Φλοίσβος πολυκοσμία

Πηγή: protothema.gr