Καιρός - Σάκης Αρναούτογλου: Από την Κυριακή 17/5 έρχεται θολούρα και συννεφιά

Αναλυτικά η πρόγνωσή του για την εβδομάδα που διανύουμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καιρός - Σάκης Αρναούτογλου: Από την Κυριακή 17/5 έρχεται θολούρα και συννεφιά

Ο Σάκης Αρναούτογλου καταγράφει όλα τα δεδομένα για τον καιρό και αναλύει την άνοδο της θερμοκρασίας μέρα με τη μέρα, αλλά και την προοπτική δροσιάς από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Από την Κυριακή ωστόσο όπως φαίνεται θα έρθει πάλι μια... θολούρα αλλά και συννεφιά!

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο όσα λέει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ για την εξέλιξη του καιρού έως την Κυριακή και την τάση για πιο... ψυχρή καιρική διάθεση από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Δείτε εδώ την πρόβλεψη για τον καιρό σήμερα! Που θα χτυπήσουν 40αρια στην θερμοκρασία;

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου για την Κυριακή 17/5

Σάκης Αρναούτογλου: Στο κόκκινο η θερμοκρασία το Σάββατο 16/5 - Θα πάρουν φωτιά τα θερμόμετρα

Την Τρίτη 12/5 σε όλη την χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιέςσυννεφιές στα νότια ηπειρωτικά και κυρίως στη νοτιοανατολική στερεά συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής καθώς και στην Ανατολική Πελόποννησο θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές ενώ περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες αναμένονται στο νότιο Ιόνιο.

Την Τετάρτη 13/5 στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένεται ηλιοφάνεια και ζέστη για την εποχή με λίγες αραιές συννεφιές στα νότια και μικρή πιθανότητα για πολύ τοπικές μπόρες στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης στις θερμές ώρες της ημέρας.

Την Πέμπτη 14/4 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές συννεφιές πιο πυκνές στην βόρεια Ελλάδα με λίγο θολούρα στην ατμόσφαιρα σχεδόν σε ολόκληρη την επικράτεια καθώς οι περισσότερες μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοούν και την Πέμπτη την μεταφορά βορειοαφρικάνικης σκόνης με τους ανέμους να μην ξεπερνούν πάντως τα 4-5 μποφόρ.

Με αραιές συννεφιές στα κεντρικά, δυτικά και τα βόρεια προβλέπεται να κυλήσει και η Παρασκευή 15/5 και πάλι με αρκετή θολούρα στην ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ανάλογες καιρικές συνθήκες με την Παρασκευή αναμένεται να επικρατήσουν και το Σάββατο 16/5 με την ζέστη όμως να γίνεται ακόμα πιο αισθητή σε ολόκληρη την χώρα και τους ανέμους να μην ξεπερνούν τα 3-4 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου στο παρακάτω βίντεο