Επίθεση στην 34χρονη: Πρόσωπο κλειδί "δίνει" τα στοιχεία της "μαυροφορεμένης"

Τι αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Επίθεση στην 34χρονη: Πρόσωπο κλειδί

Πρόσωπο κλειδί "δίνει" τα στοιχεία της "μαυροφορεμένης" από την επίθεση στην 34χρονη. Οδηγός ταξί έδωσε κάποια στοιχεία για το πρόσωπο της γυναίκας που ψάχνουν εδώ και αρκετές μέρες οι αρχές.

Οι αρχές, μετά από ανάλυση ενός νέου βίντεο, βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό της δράστιδας, δηλαδή της μαυροφορεμένης γυναίκας, που έκανε την επίθεση με το βιτριόλι.

Ο οδηγός δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι επρόκειτο να κάνει την επίθεση και ότι άφησε την λίγα μέτρα πιο κάτω, 7 λεπτά περίπου πριν της ρίξει το καυστικό οξύ. Άγνωστο παραμένει αν πήγε ο ίδιος στην Αστυνομία ή αν τον εντόπισαν μέσω βίντεο που εξέταζε η αστυνομία. Δείτε εδώ και το άγνωστο βίντεο ντουκουμέντο.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: athensmagazine.gr

Τα αποκάλυψε όλα η 34χρονη: Τι είπε για την «μαυροφορεμένη» γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι

Τα αποκάλυψε όλα η 34χρονη. Τι ανέφερε για την «μαυροφορεμένη» γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι στην κατάθεση που έδωσε. Η ίδια μίλησε στους αστυνομικούς για όσα έζησε εκείνο το μεσημέρι της σοκαριστικής επίθεσης.

Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης η πρώτη κατάθεση της 34χρονης στους αστυνομικούς που την επισκέφτηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο, με σκοπό αποσπάσουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να σχηματίσουν το προφίλ της δράστριας που της επιτέθηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα

Οι τρεις αστυνομικοί βρέθηκαν στο νοσοκομείο για αρκετές ώρες, ωστόσο η συνομιλία τους με την άτυχη 34χρονη δεν κράτησε πάνω από 30 λεπτά, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Ιωάννα. Ενώ, για πρώτη φορά στενή φίλη της 34χρονης Ιωάννας σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει λεπτομέρειες την υγεία του θύματος!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Ιωάννα περιέγραψε με λεπτομέρειες το συμβάν στην Καλλιθέα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «πήγα στη δουλειά μου, όπως κάθε πρωί και τότε είδα μια γυναίκα να κατεβαίνει από τα σκαλοπάτια του κτιρίου, να μου πετά το υγρό και να εξαφανίζεται». Όταν, ωστόσο, ρωτήθηκε για το αν η δράστις της θύμισε κάτι, εκείνη απάντησε πως «δεν ήταν γνωστή μου, δεν μου θύμισε κάτι», επιμένοντας στα αρχικά στοιχεία που είχε δώσει μετά το περιστατικό.

πηγή: athensmagazine.gr