Κορωνοϊός: Ανατροπή! Επιστρέφει η καθημερινή ενημέρωση

Άσχημα νέα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Κορωνοϊός: Ανατροπή! Επιστρέφει η καθημερινή ενημέρωση

Ανατροπή με την ενημέρωση για την καθημερινή ενημέρωση του κορωνοϊού. Τα πολλά κρούσματα και τα μαγαζιά που άνοιξαν, έχουν ως αποτέλεσμα να επιστρέψει και πάλι όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για αυτή.

Μπορεί τα μέτρα να έχουν χαλαρώσει πολύ και τα μαγαζιά ανοίγουν σταδιακά,ωστόσο κανείς δεν πρέπει να επαναπαύεται. Ο μεγαλύτερος εχθρός, είναι ο εφησυχασμός, για αυτό και λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού επιστρέφει η ενημέρωση.

Έτσι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «από σήμερα, 8/6/2020, ο ΕΟΔΥ θα εκδίδει καθημερινά στις 18:00, Έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2». Ήταν θετικός στον κορωνοϊό ο Τζορτζ Φλόιντ; Δείτε εδώ.

πηγή: athensmagazine.gr

Συναγερμός για κορωνοϊό στην Τρίπολη - Θετικό κρούσμα σε δομή ψυχική υγείας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τρίπολη καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ έχει εντοπιστεί θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε δομή ψυχικής υγείας. Τι λένε οι πληροφορίες;

Σύμφωνα με πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης πρόκειται για άνδρα ο οποίος έχει ήδη διακομιστεί στο Νοσοκομείο αναφοράς στο Ρίο. Επιτόπου στη δομή βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ καθώς στη δομή φιλοξενούνται άλλα 10 με 11 άτομα.

Η δομή έχει ήδη τεθεί σε άτυπη καραντίνα και παράλληλα, αναμένονται ανακοινώσεις από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, καθώς πριν από λίγες μέρες ο άνδρας είχε νοσηλευθεί στην Παθολογική Κλινική και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία της ιχνηλάτησης.

Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα στην Τρίπολη, καθώς τα προηγούμενα κρούσματα είχαν αναφερθεί από την περιοχή της Κυνουρίας.

Κορωνοιός παιδί 30χρονης εγκύου θετικό