Συγκλονίζουν τα λόγια της συντρόφου του αδικοχαμένου Παναγιώτη Σκαφτούρου - «Πήγα και τον βρήκα νεκρό»

Θα ανατριχιάσετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζουν τα λόγια της συντρόφου του αδικοχαμένου Παναγιώτη Σκαφτούρου - «Πήγα και τον βρήκα νεκρό»

Συγκλονίζει με τα λόγια της η σύντροφος του Παναγιώτη Σκαφτούρου, του αδικοχαμένου πρώην ποδοσφαιριστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο πριν από λίγες ημέρες.

«Είμαι σοκαρισμένη» είπε κλαίγοντας στην εκπομπή «Μαζί σου» για τον τραγικό θάνατο του αγαπημένου της και συνέχισε «Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα… Θα τον θυμάμαι πάντα. Θα τον αγαπάω για πάντα».

«Απλά έχασε το έλεγχο έπεσε σε ένα ντουβάρι και εκεινος βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο. Λένε ότι ήταν ακαριαίος ο θάνατός του» εξομολογήθηκε σύντροφος του Παναγιώτη και συγκίνησε.

«Εγώ τον περίμενα στο σπίτι και δεν έφτασε ποτέ και πήγα και τον βρήκα νεκρό. Πήγα το πρωί στο σημείο και του άναψα κεράκι και του έβαλα λουλούδια. Τον έχασα για πάντα. Κάναμε όνειρα. Δουλεύαμε μαζί στο ξενοδοχείο τα ετοιμάσαμε μαζί όλα. Το ξενοδοχείο ήταν έτοιμο να δουλέψει… Αλλά δεν πρόλαβε» εξομολογήθηκε. Δείτε εδώ σοκαριστικές εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο του.

Ανατριχιάζει η σύντροφος του Παναγιώτη Σκαφτούρου: «Άγγελε μου...»

Ανατριχιάζει η σύντροφος του Παναγιώτη Σκαφτούρου με το μήνυμα της. «Θα σε αγαπάω για πάντα Αγγελέ μου» έγραψε σε μια κοινή φωτογραφία τους που ανέβασε το προφιλ της στο Facebook.

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό καθώς το απόγευμα της Πέμπτης πέθανε ο 34χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, Παναγιώτης Σκαφτούρος,ο οποίος είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ιωνικό, Εθνικό, Βύζα Μεγάρων ενώ ήταν πλέον τεχνικός διευθυντής της Θύελλας Καμαρίο. Πριν από λίγο κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το τροχαίο που δείχνουν το αυτοκίνητο διαλυμένο ολοσχαιρώς.

Πριν από ένα χρόνο είχε κρεμάσει τα παπούτσια του αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα της Σαντορίνης, αλλά η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι καθώς έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο νησί.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στην κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου με την ομάδα του Ιωνικού, όπου έγινε γνωστός, να βγάλει την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε ΙΩΝΙΚΟΣ και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παναγιώτη Σκαφτούρου που έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί. Ο Παναγιώτης υπηρέτησε το αστέρι και σαν ποδοσφαιριστής στα δύσκολα χρόνια και το όνομα του θα υπάρχει για πάντα στη ιστορία του ΙΩΝΙΚΟΥ μας!».

Το αντίο της συντρόφου του

Τον άτυχο 34χρονο αποχαιρέτησε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα η σύντροφός του, Θωμαή Θεολογίδου.

Η ίδια λίγες ώρες μετά το φριχτό τροχαίο ανέβασε στο Facebook μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε: «Θα σε αγαπάω για πάντα Αγγελέ μου». Δείτε εδώ και τις φωτογραφίες σοκ από το τροχαίο.

Δείτε την ανάρτηση:

Παναγιώτης Σκαφτούρος