Θρήνος! Πέθανε γνωστός ηθοποιός

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος! Πέθανε γνωστός ηθοποιός

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση, πως ένας πολύ γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 63 ετών, μετά από χρόνια μάχη που έδινε με τον καρκίνο, σκορπώντας τη θλίψη στην οικογένειά του και τους φίλους του.

Έφυγε στα 64 του χρόνια νικημένος από την επάρατο νόσο ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Χύτας. Ο ηθοποιός πάλευε αρκετά χρόνια με τον καρκίνο, όμως δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του 90 και του 2000 όπως «Τμήμα Ηθών», «Δρόμοι της Πόλης», «Τρίτο Στεφάνι», «Σύνορα Αγάπης», «Μπελάδες για δύο», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές».

Νίκος Χύτας θάνατος

Θρήνος έχει ξεσπάσει και με την είδηση του θανάτου του Trini Lopez από κορωνοϊό.

Θρήνος! Πέθανε ο Κώστας Μιχαήλ

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση πως «έφυγε» από τη ζωή στα 90 του χρόνια ο Κώστας Μιχαήλ, ο οποίος έζησε και δούλευε στο Λονδίνο ως ζαχαροπλάστης για πολλά χρόνια. Σοκ επικρατεί και στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τον χαμό γνωστού τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την Παροικιακή, ο 90χρονος Κύπριος πέθανε στις 5 Αυγούστου 2020. «Ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος με ευγενική και γενναιόδωρη καρδιά. Ήταν ένας στοργικός παππούς, ο οποίος αφήνει πίσω του επτά εγγόνια και πέντε δισέγγονα. Έζησε και δούλεψε στο Λονδίνο ως ζαχαροπλάστης, ενώ έγινε γνωστός για τα νόστιμα γλυκά του αλλά και τη τούρτα της επετείου της Βασίλισσας Ελισάβετ και του Πρίγκιπα Φίλιππου».

Κώστας Μιχαήλ θάνατος

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο St John the Baptist Greek Orthodox Church, Wightman Road. Αντί για λουλούδια η οικογένεια κάνει έκκληση να γίνονται προσφορές στο Vascular Dementia Research, το οποίο φρόντισε τον 90χρονο τις τελευταίες του στιγμές.

Θρήνος έχει ξεσπάσει και με τον θάνατο του Ντίνου Χριστιανόπουλου. Δείτε εδώ τις πληροφορίες για την κηδεία του.

Πηγή: athensmagazine.gr