Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τεστ κορωνοϊού στην ΕΡΤ

Τι συνέβη

Τεστ κορωνοϊού στην ΕΡΤ
Ενημέρωση 18.09.2020 12:29
Από Youweekly Team

Περισσότερα από 500 τεστ κορωνοϊού έγιναν στην ΕΡΤ και σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας δεν υπάρχει κανένα κρούσμα. Εντός του Ραδιομεγάρου δεν εισέρχεται κανείς χωρίς μάσκα. Η διοίκηση ωστόσο προωθεί και την εργασία εξ αποστάσεως.

Δείτε και μια πρωτόγνωρη ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης στην σημερινή του εκπομπή όσον αφορά τον κορωνοϊό.

Πηγή: Typologies.gr

Κρούσμα κορωνοϊού σε γνωστή εκπομπή της ΕΡΤ

Δυσάρεστα είναι τα νέα για γνωστή εκπομπή της ΕΡΤ που ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει να εκπέμπει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη Δευτέρα που μας έρχεται. Λόγος γίνεται για την εκπομπή «φλΕΡΤ», που αναβάλλει την πρεμιέρα της εξαιτίας κρούσματος κορωνοϊού που εντοπίστηκε.

Αναλυτικότερα, ένα κρούσμα κορωνοϊού, σε μέλος της ομάδας του «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ, είναι η αιτία για την αναβολή επανέναρξης της εκπομπής, που είχε προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα. Ο ασθενής, που είναι ασυμπτωματικός, δεν είναι υπάλληλος της ΕΡΤ, κι έχει ήδη διαπιστωθεί ότι ο ιός μεταδόθηκε σε νησί του Αιγαίου όπου έκανε πρόσφατα διακοπές.

Αναβάλλεται η γνωστή εκπομπή της ΕΡΤ "φλΕΡΤ" εξαιτίας κρούσματος κορωνοϊού

Η ΕΡΤ, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του «φλΕΡΤ», προέβη αμέσως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ακολουθώντας κατά γράμμα τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ήδη, όλα τα μέλη της εκπομπής, που, έστω και για λίγα λεπτά της ώρας, βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με τον ασθενή -και εννοείται φορώντας μάσκες- υποβάλλονται σε τεστ και θα παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για όσο διάστημα χρειαστεί.

 Κρούσμα κορωνοϊού εκπομπή  ΕΡΤ φλερτ

Στη διάρκεια των επόμενων ημερών -και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ- θα γίνει σε όλους και δεύτερο τεστ, προκειμένου να μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια, για τους ίδιους και το προσωπικό της ΕΡΤ, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Παράλληλα, οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΡΤ προέβησαν, όπως άλλωστε καθημερινά πράττουν, σε απολύμανση όλων των κτηρίων της εταιρείας.

Επισημαίνεται ότι μέχρι στιγμής τα πρώτα τεστ που έγιναν στην ομάδα του φλΕΡΤ» είναι αρνητικά, γεγονός που αναδεικνύει και την αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας από όλους μας σε εσωτερικούς χώρους -τη μοναδική φορά που ο ασθενής ήρθε σε επαφή με την ομάδα του φλΕΡΤ», όλοι ανεξαιρέτως φορούσαν μάσκες.

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Καμπανάκι Σύψα - «Ενα βήμα πριν το οριζόντιο lockdown»

Κορωνοϊός - Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα νέα μέτρα για την Αττική

Share