Θρίλερ: Βίασε και ξυλοκόπησε 26χρονη στην Σταμάτα

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θρίλερ: Βίασε και ξυλοκόπησε 26χρονη στην Σταμάτα

Ένας 29χρονος συνελήφθη μετά από καταδίωξη της Άμεσης Δράσης, με την κατηγορία ότι επιτέθηκε και βίασε μια κοπέλα στην περιοχή της Σταμάτας.

Η επίθεση στην άτυχη κοπέλα έγινε το πρωί της Παρασκευής. Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία η άτυχη κοπέλα, ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε και ξαφνικά όρμησε πάνω της.

Την χτύπησε βάναυσα στο πρόσωπο και την βίασε. Η κοπέλα, ωστόσο, κατάφερε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του δράστη. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έκαναν συνεχώς περιπολίες στην περιοχή και τελικά τον εντόπισαν να πίνει καφέ.

Όταν ο ύποπτος είδε το περιπολικό το έβαλε στα πόδια προσπαθώντας να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί όμως κατάφεραν να του βάλουν χειροπέδες παρά το γεγονός ότι προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Μεταφέρθηκε στο τμήμα όπου και αναγνωρίστηκε από το θύμα. Εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι!

Έχω τονίσει κατ επανάληψη ότι το αντικείμενο της άμεσης δράσης είναι πολυποίκιλο. Ασχολείται απο τα νερά που ρίχνει μιά...

Posted by Χρήστος Μπαλάσκας on Saturday, October 10, 2020

Θριλερ στο Αγρίνιο: Επίθεση ροτβάιλερ σε 4χρονο κοριτσάκι

Στην παιδική χαρά του δημοτικού πάρκου Αγρινίου ένα δεσποζόμενο σκυλί, ροτβάιλερ σύμφωνα με τις περιγραφές ανθρώπων που ήταν παρόντες, που εκείνη την ώρα ήταν λυμένο, επιτέθηκε σε 4χρονο κοριτσάκι.

Ευτυχώς, η γιαγιά του παιδιού αλλά και γονείς άλλων παιδιών επενέβησαν, ωστόσο "το σκυλί επέμενε να ορμά στο παιδάκι και μόνο σε αυτό" όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες.

Όταν, εν τέλει, κατάφεραν να απομακρύνουν το κοριτσάκι και να το προστατεύσουν, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες στο «Agrinio365» Media Group, εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος και το μάζεψε, τον έβαλε στο αυτοκίνητο και έφυγε… χωρίς να πει κουβέντα.

Οι οικείοι του κοριτσιού όμως κατέγραψαν την πινακίδα και ενημέρωσαν την αστυνομία.