Τροχαίο στην Αμαλιάδα: Άφησε την τελευταία του πνοή 30χρονος μοτοσικλετιστής

Θλίψη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τροχαίο στην Αμαλιάδα: Άφησε την τελευταία του πνοή 30χρονος μοτοσικλετιστής

Την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, άφησε ο 30χρονος Κώστας Καυκάς από την Αμαλιάδα.

Ο νεαρός είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο που είχε συμβεί τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου - Στο ίδιο τροχαίο είχε σκοτωθεί η 23χρονη ξαδέρφη του

Ο νεαρός άντρας είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο τροχαίο με μηχανήπου είχε συμβεί τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου στην οδό Αντωνίου Πετραλιά, και είχε σκοτωθεί η 23χρονη συνεπιβάτης και ξαδέρφη του Αλίκη Καυκά. Τροχαίο και στην Λυκόβρυση!

Ο 30χρονος είχε διακομιστεί αρχικά στο Γ.Ν. Αμαλιάδας και έπειτα στο Γ.Ν. Πύργου με βαρύτατα τραύματα. Η κρισιμότητα της κατάστασής του έκανε τους γιατρούς να αποφασίσουν τη μεταφορά του στο ΠΓΝΠ.

Τα μηνύματα δεν ήταν καλά για την πορεία της υγείας του και τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα βαρύτατα τραυματά του.

Η κηδεία του θα γίνει στις 11 το πρωί της Τετάρτης στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Αμαλιάδας.

αμαλιάδα τροχαίο

πηγή: Protothema

Τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας - Ένας νεκρός

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη λεωφόρο Κηφισίας, στα Σίδερα Χαλανδρίου, όταν οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αυτό εξετράπη της πορείας του και να καταλήγει νεκρός.

Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με τρία οχήματα και απεγκλώβισαν τον οδηγό, δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του. Το όχημα είχε καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ προς το παρόν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, δεν έχουν διευκρινιστεί.

Φρικτό τροχαίο στο Ναύπλιο - Κάηκε ζωντανός 26χρονος

ροχαίο δυστύχημα, με θύμα έναν 26χρονο, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο 4ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Ναυπλίου-Τολού, στην Αργολίδα. Κάηκε ζωντανός από την σύγκρουση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος, εξετράπη, για άγνωστη ακόμα αιτία, από την πορεία του και στην συνέχεια προσέκρουσε μαντρότοιχο.

Από την πρόσκρουση, σύμφωνα με την Αστυνομία, προκλήθηκε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο 26χρονος οδηγός.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

Πηγή: protothema.gr