Πυροβολισμός στο Περιστέρι - Συνελήφθη γνωστός Πειραιώτης

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πυροβολισμός στο Περιστέρι - Συνελήφθη γνωστός Πειραιώτης

Πριν μερική ώρα ένας άνδρας Αλβανικής καταγωγής δέχτηκε πυροβολισμό με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά. Το περιστατικό διαδραματίστηκε στο Περιστέρι και μάλιστα συνελήφθη γνωστός Πειραιώτης.

Ο θερμόαιμος γιος, γνωστής «εφοπλιστικής» οικογένειας του Πειραιά που είχε συμμετάσχει σε love reality και πέρυσι είχε πρωταγωνιστήσει σε άγριο επεισόδιο μέσα σε μπάρ της Τρούμπας, όταν επιτέθηκε και έδειρε αστυνομικό, είναι ο άνθρωπος που προσήχθη στην Ασφάλεια και εξετάζεται για την εμπλοκή του στο αιματηρο επεισόδιο σε μάντρα στο Περιστέρι.

Μαζί του, προσήχθη ένα ακόμη άτομο, γνωστό στις αρχές και εξετάζονται για την περίεργη υπόθεση σήμερα το μεσημέρι όπου ενα περίεργο ντουέτο, εισέβαλλε στη μάντρα των δυτικών προαστίων, ξυλοκόπησε με σιδηρογροθιές και στη συνέχεια πυροβόλησε στο πόδι 39χρονο Αλβανό.

Οι δύο άνδρες, προσήχθησαν στην Ασφάλεια και εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με το συμβάν. Δείτε ωστόσο που είχαμε 9 νεκρούς από πυροβολισμούς.

Πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια - Πληροφορίες για έναν τραυματία

Πριν από μισή ώρα έπεσαν πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια με τις πληροφορίες να θέλουν έναν άνθρωπο να έχει τραυματιστεί.

Συγκεκριμένα, οι πυροβολισμοί έπεσαν στη συμβολή των οδών Νικοπόλεως και Κορφίου ενώ στο περιστατικό εμπλέκονται τρεις Αλβανοί και μία Γεωργιανή.

Ένας τραυματίας είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο απολογισμός της ανταλλαγής πυροβολισμών στα Κάτω Πατήσια. Ο τραυματίας είχε προλάβει να απομακρυνθεί από το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί στην οδό Νικοπόλεως και εντοπίσθηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με άλλον έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οι δύο άνδρες είναι Αλβανοί και η γυναίκα από τη Γεωργία και εντοπίσθηκαν στη συμβολή της Πατησίων με την οδό Ιακωβάτων.

Στην εξέλιξη του περιστατικού ένας εκ των εμπλεκόμενων με το αυτοκίνητό του κατάφερε και ξέφυγε από τα πυρά, ενώ είχε πυροβοληθεί και ήταν τραυματίας.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην Πατησίων και Ιαχωβάδων, ενώ ο οδηγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Συναγερμός στην Πρέβεζα: Έπεσαν πυροβολισμοί - Υπάρχουν τραυματίες

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε μετά το μεσημέρι σήμερα Σάββατο στη Μυρσίνη, στην Πρέβεζα. Σύμφωνα με πληροφορίες του prevezanews, υπάρχουν δύο σοβαρά τραυματίες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα αίτια της συμπλοκής είναι οι «προσωπικές διαφορές».

Το επεισόδιο έγινε μεταξύ τριών αντρών (40-45 ετών), οι δύο από αυτούς αδέρφια. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο ένας εκ των αδερφών πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο. Σοβαρά τραυματίστηκαν ο αδερφός του στην κοιλιακή χώρα και ο τρίτος εμπλεκόμενος, ιδιοκτήτης καφενείου, στο κεφάλι.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας με τον δεύτερο να βρίσκεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Στο χωριό βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο δράστης έχει διαφύγει και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.