Αγρίνιο: Τροχαίο ατύχημα με ΙΧ με ασθενοφόρο - Δύο τραυματίες

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αγρίνιο: Τροχαίο ατύχημα με ΙΧ με ασθενοφόρο - Δύο τραυματίες

Με τροχαίο ατύχημα υποδέχτηκε το 2021 το Αγρίνιο αφού συγκρούστηκε ΙΧ με ασθενοφόρο. Δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Αγρίνιο λίγες ώρες μετά την έλευση του νέου έτους. Ο λόγος για μια σφοδρή σύγκρουση ΙΧ επιβατικού με ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής, στον κόμβο του νοσοκομείου του Αγρινίου, που σημειώθηκε λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι.

Οι συνθήκες του τροχαίου δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ΙΧ φέρεται να προσέκρουσε στο ασθενοφόρο, τη στιγμή που το δεύτερο όχημα, εξέρχονταν από το νοσοκομείο με προορισμό την πόλη του Αγρινίου.

Από την σύγκρουση, τραυματίστηκαν ο οδηγός και η συνοδηγός του ΙΧ, τα οχήματα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ ξηλώθηκε φωτεινός σηματοδότης. Θρήνος έχει ξεσπάσει βέβαια στον χώρο της δημοσιογραφίας και για τον θάνατο του Σπύρου Κομίνη.

τροχαιο αγρινιο

Τραγικό δυστύχημα στη Λάρισα: Νεκρή 19χρονη ξημερώματα Πρωτοχρονιάς

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε το 2021 στη πόλη της Λάρισας αφού ύστερα από τροχαίο έχασε τη ζωή της μια 19χρονη, λίγες ώρες αφού άλλαξε η χρονιά.

Οι δείκτες του ρολογιού, όπως αναφέρει το Larissanet.gr έδειχναν λίγο πριν τις 6 το πρωί της Πρωτοχρονιάς, όταν ένα επιβατικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση από τον Αμπελώνα προς τη Λάρισα, στο 5ο χλμ. της επαρχιακής οδού, εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» στο φράκτη.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Η επιχείρηση διήρκεσε αρκετή ώρα, ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο όχημα επέβαιναν δύο νεαρά άτομα, ένας 21χρονος, ο οποίος οδηγούσε το ΙΧ και τραυματίστηκε και μια 19χρονη, η οποία έχασε τη ζωή της. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Λάρισας.