Εμβολιάστηκε ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Στο νοσοκομείο Ναυπλίου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εμβολιάστηκε ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Σήμερα το πρωί, ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, με τον ίδιο να στέλνει το μήνυμα πως ο εμβολιασμός θα σημάνει το τέλος της πανδημίας.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα argonafplia.gr, τον τέως βασιλιά υποδέχθηκαν ο διοικητής 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και ο διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας, Θοδωρής Βασιλόπουλος. Σημειώνεται ότι συνοδευόταν από την τέως βασίλισσα Άννα Μαρία ή οποία όμως θα εμβολιαστεί σύντομα.

Εμβολιάστηκε ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφοριών, ο τέως βασιλιάς, αφού ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολλο, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο, εμβολιάστηκε και στη συνέχεια μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου παρέμεινε για 15 λεπτά, όπως προβλέπεται, για λόγους ασφαλείας. Στο μεταξύ, ξεκινούν και οι διαδικασίες για τα ραντεβού των ηλικιωμένων!

Σωτήρης Τσιόδρας: Το ιδιαίτερο μήνυμά του για τον εμβολιασμό

Στην εξέλιξη της πανδημίας και στον απολογισμό των μέχρι σήμερα δράσεων αναφέρθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας, μιλώντας στο Διεθνές Διεπιστημονικό Διαδικτυακό Συμπόσιο «Επιδημίες: Μια διαχρονική απειλή, μια πρόκληση για το μέλλον» που διοργανώνει η «Πρωτοβουλία 1821-2021», στο πλαίσιο των επετειακών δράσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Παράλληλα, θυμηθείτε την προληπτική κίνηση του καθηγητή λίγο πριν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Αναφερόμενος στον εμβολιασμό, τόνισε πως πρέπει να προχωρήσει, για να μειωθεί αυτό που ονομάζουμε απώλεια υγείας και οι επιπτώσεις της, κοινωνικές και οικονομικές... διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας για τον εμβολιασμό στο Athensmagazine.gr