Νέα Σμύρνη: Αντιδράσεις με την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 22χρονος

«Άλλη μια φορά που το δικαστήριο δείχνει την απαξίωση σε θέματα απέναντι στις γυναίκες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα Σμύρνη: Αντιδράσεις με την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 22χρονος

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει, η απόφαση του Μονομελούς Αυτόφωρου να αφήσει ελεύθερο τον 22χρονο φοιτητή από τη Νέα Σμύρνη μέχρι να γίνει η δίκη, ο οποίος εκτός από το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή αντιμετωπίζει και την κατηγορία της απόπειρας βιασμού μετά τη μήνυση που έχει καταθέσει 22χρονη κοπέλα.

Ο ίδιος βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του με την οικογένειά του η οποία ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τις κατηγορίες που βαραίνουν το παιδί της. Με τον πατέρα του μάλιστα να αναφέρει πως είναι ένα πολύ καλό και ευαίσθητο παιδί.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία και μάρτυρες αφήνοντας ελεύθερο τον 22χρονο, πράγμα που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media αλλά και των ίδιων των θυμάτων.

Νέα Σμύρνη 22χρονος

Νέα Σμύρνη 22χρονος twitter

8 καταθέσεις κατά του 22χρονου από τη Νέα Σμύρνη

Νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με τον νεαρό άνδρα ο οποίος ακολούθησε την κοπέλα μέχρι την πολυκατοικία της στη Νέα Σμύρνη, έχοντας έξω από το παντελόνι του, το μόριό τους, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ», οι καταθέσεις πλέον είναι 8.

Για τον συγκεκριμένο άνδρα είχε σχηματιστεί δικογραφία από τον Δεκέμβριο του 2020, όταν είχε γίνει μία από τις καταγγελίες αλλά οι αρχές δεν μπορούσαν να τον ταυτοποιήσουν. Το βίντεο που ανέβασε η κοπέλα από τη Νέα Σμύρνη, «έλυσε» τα χέρια τους και έριξε «φως» και στις άλλες υποθέσεις.

Η πρώτη κοπέλα που κατέθεσε, έχει ήδη κάνει δηλώσεις και στην τηλεόραση, αναφέροντας πως την πλησίασε σε μία στάση λεωφορείου στην Καλλιθέα, αυνανίστηκε και στη συνέχεια έφυγε ατάραχος.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, παρόλο που τη Δευτέρα ο νεαρός δικάζεται για πλημμέλημα, ο εισαγγελέας έχει βγάλει αντίγραφα για δύο ακόμα υποθέσεις στις οποίες ενδέχεται να διωχτεί για βαρύτερα εγκλήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, μία κοπέλα την οποία έπιασε από το λαιμό μέσα στην πολυκατοικία της.

Τέλος, ακόμα μία κατάθεση αναφέρει πως ο νεαρός πλησίασε μία κοπέλα, ψιθυρίζοντάς της: «Θέλω να σου γλείψω τα δάχτυλα».

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο νεαρός ακολουθούσε τον ίδιο τρόπο δράσης σε όλα τα θύματά του.