Ηλιούπολη: Αυτή είναι η 19χρονη που εξέδιδε ο αστυνομικός

Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηλιούπολη: Αυτή είναι η 19χρονη που εξέδιδε ο αστυνομικός

Η εφημερίδα Espresso στο σημερινό της εξώφυλλο κάνει αναφορά στην υπόθεση-σοκ με τον αστυνομικό νταβατζή της Ηλιούπολης που –όπως γράφει -«είδε» τη γυναίκα του να πλαγιάζει με… φρουρό υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ!

Το προφίλ του αστυνομικού μαστροπού στο facebook, είναι ένα περίεργο συνονθύλευμα αναρτήσεων και φωτογραφιών με αποφθέγματα, όπλα, σαμπάνιες και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς! Ανάμεσα στις φωτογραφίες υπάρχει και μία που έχει πυροδοτήσει διάφορες φήμες.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, την οποία δημοσιεύει σήμερα η Espresso, πρωταγωνιστούν ο «Dimis», η 19χρονη κοπέλα που τον κατήγγειλε και η εκρηκτική Βερόνικα Βασιλείου (φωτο αριστερα). Πρόκειται για μια καλλονή με καταγωγή από την Τσεχία, η οποία ως φωτομοντέλο έχει φωτογραφηθεί για καμπάνιες εταιριών αλλά και για εξώφυλλα αντρικών περιοδικών! Μάλιστα, η Βερόνικα είχε λάβει μέρος πριν από έντεκα χρόνια στα «Playmate», κερδίζοντας τον τίτλο Miss International Beauty! Kάποιοι κακεντρεχείς με αφορμή τη συγκεκριμένη φωτογραφία προσπάθησαν να συνδέσουν το όνομά της με όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες.

Ηλιούπολη βιασμός

Η «Espresso» επικοινώνησε με την καλλονή, η οποία πέταξε «βόμβες» σε σχέση με όσα έχουν ακουστεί. «Με τον “Dimi” γνωριζόμασταν χωρίς να ξέρω την ιδιότητά του ως αστυνομικός! Τον γνώρισα σε κάποια πάρτι και είχαμε κρατήσει επαφή! Μάλιστα, είχαμε βρεθεί περίπου πριν από έναν μήνα και μαζί του είχε και την κοπέλα η οποία τον κατήγγειλε! Την έβλεπα πρώτη φορά και μου τη σύστησε ως κοπέλα του. Πάνω στην κουβέντα εκείνη μου είπε πως θέλει να ασχοληθεί με τη βιομηχανία του πορνό και όταν έμαθε ότι κατάγομαι από την Τσεχία, με ρώτησε αν μπορεί να πάει εκεί για να έρθει σε επαφή με εταιρίες παραγωγής ερωτικών ταινιών! Της είπα πως δεν έχω επαφές με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή ταινιών πορνό και λήξαμε εκεί την κουβέντα! Δεν έδειχνε κάτι στη συμπεριφορά της που να μαρτυρά όσα έχει καταγγείλει τον συγκεκριμένο άνθρωπο! Ομως, για να είμαι ειλικρινής, τι συμβαίνει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους το γνωρίζουν μόνο εκείνοι» λέει η Βερόνικα Βασιλείου στην «Espresso»!

Το εξώφυλλο της Espresso

Ηλιούπολη espresso εξώφυλλο

Κι άλλοι αστυνομικοί στο κύκλωμα

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία, που έρχονται για την υπόθεση της Ηλιούπολης, με τον 39χρονο όχι μόνο να βιάζει, να χτυπά, να απειλεί με όπλο και να εκδίδει τη 19χρονη, αλλά να... διαφημίζει κιόλας τη δουλειά του, σε ένα κύκλωμα όπου μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι αστυνομικοί.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο 39χρονος αστυνομικός ισχυρίζεται ότι η 19χρονη εκδιδόταν ή συμμετείχε στις ταινίες πορνό με τη θέλησή της, η κ. Λεγάκη τόνισε ότι «Ο λόγος του καθενός έχει να κάνει με τη θέση που βρίσκεται και πριν και μετά το αδίκημα.

Είναι ο λόγος ενός παιδιού που είναι στα όρια της ανηλικότητας, που έχει καταφύγει στην αγκαλιά μιας σερβιτόρας, που έχει καταφύγει στην αστυνομία, που έχει τα σημάδια πάνω στο σώμα του, απέναντι στο λόγο ενός αστυνομικού, που διαφημίζει τη δράση του μέσω των social media του και δεν έχει νιώσει καν την ανάγκη να έχει ένα ψευδώνυμο. Νιώθει τόσο σίγουρος ότι δεν κινδυνεύει που κυκλοφορούν διάφορα βίντεο στα οποία καμαρώνει για την ιδιότητά του. Μπορούμε λοιπόν να εκτιμήσουμε την αλήθεια ή το ψέμα».

Σχετικά με τις 3 ακόμα κοπέλες που φαίνεται πως είχαν πέσει επίσης θύματα του 39χρονου, η ίδια τόνισε ότι «Δεν ξέρω αν θα καταθέσουν και οι τρεις. Περιμένω ότι σήμερα θα υπάρξει μια ανακοίνωση από μία κοπέλα που έχει υποστεί τα ίδια πράγματα. Τις επόμενες ημέρες, θεωρώ ότι μια δεύτερη κοπέλα θα καταλήξει στο γραφείο του ανακριτή. Οι κοπέλες αυτές έχουν βιώσει τα ίδια με τη 19χρονη και χειρότερα, γιατί κάποιες από αυτές είχαν μείνει στα χέρια του πολύ περισσότερο χρόνο. Το δικό μας παιδί, με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας, κατάφερε να γλιτώσει. Υποβάλαμε αίτημα στην εισαγγελέα να ανακοινώσει το όνομα αυτού του ανθρώπου, ώστε να νιώσουν ασφάλεια και άλλα κορίτσια να έρθουν στη δικαιοσύνη».

Η κ. Λεγάκη αποκάλυψε, μάλιστα, ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι στο κύκλωμα μαστροπείας συμμετείχαν ... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr