Ηλιούπολη: Συγκλονίζει ο αστυνομικός «Τη βρήκαμε να κλαίει»

Η κατάθεση του - Αντίκρισε πρώτος την 19χρονη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ηλιούπολη: Συγκλονίζει ο αστυνομικός «Τη βρήκαμε να κλαίει»

Αυτός που έφτασε πρώτος και αντίκρισε την 19χρονη κοπέλα από την Ηλιούπολη, ήταν άνδρας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μαζί με τρεις ακόμη αστυνομικούς.

Η 19χρονη κοπέλα κατάφερε να δραπετεύσει από το διαμέρισμα του αδίστακτου 39χρονου αστυνομικού καθώς ζούσε την απόλυτη φρίκη.

Ο αστυνομικός που βοήθησε το ταλαιπωρημένο κορίτσι, ανέφερε πως η ίδια του περιέγραψε πως ο 39χρονος αστυνομικός την είχε απειλήσει και με όπλο για να κάνει όλες τις διεστραμμένες επιθυμίες του. Μάλιστα, το θύμα του ανέφερε επίσης ότι την κρατούσε κλειδωμένη στην κουζίνα.

Η αναλυτική κατάθεση του αστυνομικού:


«Περί ώρα 13.30 μας έδωσε εντολή το Κέντρο της Άμεσης Δράσης να μεταβούμε στην οδό Αρχιμήδους στην Ηλιούπολη, καθότι άντρας είχε χειροδικήσει στη γυναίκα, σύντροφο του απειλώντας την ταυτόχρονα και με όπλο που έφερε μαζί του, ζητώντας μας ταυτόχρονα να επικοινωνήσουμε μαζί του τηλεφωνικά.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία με το Κέντρο της Άμεσης Δράσης μας ενημερώσανε ότι ο συγκεκριμένος άντρας είναι αστυνομικός.

Φτάνοντας στην οδό Αρχιμήδους στην Ηλιούπολη δεν εντοπίσαμε κάποιο πρόσωπο και συνεχίσαμε να κάνουμε έρευνα επί της συγκεκριμένης οδού για τον εντοπισμό της παθούσας. Διερχόμενοι από την οδό Αρχιμήδους στην Ηλιούπολη εντοπίσαμε στην πυλωτή της υφιστάμενης πολυκατοικίας, να βρίσκονται δύο γυναίκες και η μία εξ αυτών να κλαίει.

Άμεσα κινηθήκαμε προς το μέρος τους και τις ρωτήσαμε αν είχαν καλέσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για επεισόδιο ξυλοδαρμού και απειλή όπλου.

Τότε η γυναίκα που έκλαιγε μας αποκρίθηκε πως αυτή είναι το θύμα του ξυλοδαρμού και πως η κοπέλα δίπλα της ήταν εκεί για να τη βοηθήσει.

Όταν τη ρωτήσαμε τι είχε συμβεί μας απάντησε ότι τον τελευταίο μήνα συζεί με έναν άντρα που είναι αστυνομικός.

Επειδή την εξανάγκαζε στο διάστημα που συζούσαν να εκδίδεται επ’ αμοιβή με αγνώστους σε διάφορα ξενοδοχεία, χωρίς η ίδια να το επιθυμεί, σήμερα μόλις του είπε ότι δε θέλει να συνεχίσει να το κάνει αυτό, εκείνος νευρίασε, άρχισε να τη χτυπά σε όλο της το σώμα, απειλώντας την ταυτόχρονα με το όπλο που είχε μαζί του, ενώ στη συνέχεια την κλείδωσε στην κουζίνα. Η ίδια τόνισε πως το συγκεκριμένο όπλο που είχε μαζί του το έχει παράνομα, καθότι το νόμιμο όπλο του το είχε αφαιρέσει η υπηρεσία του και πως πουλάει και ναρκωτικές ουσίες. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι έψαξε και κατάφερε να βρει κάποια κλειδιά του σπιτιού, με τα οποία ξεκλείδωσε την πόρτα της κουζίνας και βγήκε έξω στο δρόμο και άρχισε να τρέχει και να κλαίει. Τότε την είδε μία κοπέλα που εργάζεται σε καφετέρια, η οποία έτρεξε προς το μέρος της και αφού της είπε τι είχε συμβεί κάλεσε την Αστυνομία.

Στη συνέχεια, κινηθήκαμε επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου για να εντοπίσουμε τον δράστη. Φτάνοντας στην συγκεκριμένη οδό βρήκαμε την κεντρική πόρτα εισόδου του σπιτιού ανοιχτή και μέσα να βρίσκεται ένας άντρας και μία γυναίκα.

Σε ερώτηση μας αν έχει εμπλακεί σε επεισόδιο με κάποια γυναίκα αυτός μας απάντησε καταφατικά, λέγοντας μας πως η γυναίκα δίπλα του ήταν η μητέρα της κοπέλας.

Του ζητήσαμε να βγούνε έξω από το σπίτι και να μας ακολουθήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ηλιούπολης».

Εμπλέκονται κι άλλοι αστυνομικοί στην υπόθεση

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία, που έρχονται για την υπόθεση της Ηλιούπολης, με τον 39χρονο όχι μόνο να βιάζει, να χτυπά, να απειλεί με όπλο και να εκδίδει τη 19χρονη, αλλά να... διαφημίζει κιόλας τη δουλειά του, σε ένα κύκλωμα όπου μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι αστυνομικοί.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο 39χρονος αστυνομικός ισχυρίζεται ότι η 19χρονη εκδιδόταν ή συμμετείχε στις ταινίες πορνό με τη θέλησή της, η κ. Λεγάκη τόνισε ότι «Ο λόγος του καθενός έχει να κάνει με τη θέση που βρίσκεται και πριν και μετά το αδίκημα.

Είναι ο λόγος ενός παιδιού που είναι στα όρια της ανηλικότητας, που έχει καταφύγει στην αγκαλιά μιας σερβιτόρας, που έχει καταφύγει στην αστυνομία, που έχει τα σημάδια πάνω στο σώμα του, απέναντι στο λόγο ενός αστυνομικού, που διαφημίζει τη δράση του μέσω των social media του και δεν έχει νιώσει καν την ανάγκη να έχει ένα ψευδώνυμο. Νιώθει τόσο σίγουρος ότι δεν κινδυνεύει που κυκλοφορούν διάφορα βίντεο στα οποία καμαρώνει για την ιδιότητά του. Μπορούμε λοιπόν να εκτιμήσουμε την αλήθεια ή το ψέμα».

Σχετικά με τις 3 ακόμα κοπέλες που φαίνεται πως είχαν πέσει επίσης θύματα του 39χρονου, η ίδια τόνισε ότι «Δεν ξέρω αν θα καταθέσουν και οι τρεις. Περιμένω ότι σήμερα θα υπάρξει μια ανακοίνωση από μία κοπέλα που έχει υποστεί τα ίδια πράγματα. Τις επόμενες ημέρες, θεωρώ ότι μια δεύτερη κοπέλα θα καταλήξει στο γραφείο του ανακριτή. Οι κοπέλες αυτές έχουν βιώσει τα ίδια με τη 19χρονη και χειρότερα, γιατί κάποιες από αυτές είχαν μείνει στα χέρια του πολύ περισσότερο χρόνο. Το δικό μας παιδί, με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας, κατάφερε να γλιτώσει. Υποβάλαμε αίτημα στην εισαγγελέα να ανακοινώσει το όνομα αυτού του ανθρώπου, ώστε να νιώσουν ασφάλεια και άλλα κορίτσια να έρθουν στη δικαιοσύνη».

Η κ. Λεγάκη αποκάλυψε, μάλιστα, ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι στο κύκλωμα μαστροπείας συμμετείχαν ... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr