Επίθεση με βιτριόλι: «Δέχτηκα απειλητικά e-mail για να μην εκπροσωπήσω την Ιωάννα» - Σοκάρει ο Απόστολος Λύτρας

«Έγραφε ότι θα μου κάνει το ίδιο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: «Δέχτηκα απειλητικά e-mail για να μην εκπροσωπήσω την Ιωάννα» -  Σοκάρει ο Απόστολος Λύτρας

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (1/10) ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απειλές που δέχθηκε όταν έγινε γνωστό πως ανέλαβε την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Συγκεκριμένα, μετά την αποκάλυψή του για το τετ-α-τετ της Ιωάννας με την κατηγορούμενη, ο Απόστολος Λύτρας εξήγησε πως αναγκάστηκε να απευθυνθεί στη δίωξη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι.

Η αποκάλυψη του Απόστολου Λύτρα για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι

«Δεν φοβάμαι. Έχω δεχτεί απειλητικά e-mail για να μην εκπροσωπήσω την Ιωάννα. Όταν συνελήφθη η κατηγορούμενη σταμάτησα να δέχομαι τα απειλητικά e-mail. Έγραφε να παρατήσω την Ιωάννα αλλιώς θα σου κάνω το ίδιο. Υπήρχε μία διεύθυνση, πήγα στη δίωξη έκανα κατάθεση δεν προέκυψε κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.

Δίκη βιτριόλι - Λύτρας: Υπέβαλε αίτημα να καταθέσουν 2 άτομα επικοινώνησαν με την κατηγορούμενη

Λίγο μετά τις δηλώσεις που έκανε ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, υπέβαλλε αίτημα να προσέλθουν να καταθέσουν δύο ακόμη πρόσωπα που φέρονται ότι επικοινώνησαν με την 36χρονη κατηγορούμενη πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι.

«Ο άντρας μέσω δικηγόρου του κάπου έχει αναφέρει ότι η κατηγορούμενη του είχε ζητήσει να παρακολουθεί το θύμα και να την προμηθεύσει με βιτριόλι. Αυτά τα γνωρίζουμε από πληροφορίες και από τη δικογραφία. Ζητάμε από το δικαστήριο να κληθούν για να δούμε αν υπήρχε βοήθεια προς την κατηγορούμενη χωρίς να υπονοούμε ότι υπάρχει θέμα συνεργίας.

Εμφανίστηκε δικηγόρος σε κανάλια και είπε ότι εκπροσωπεί τον άντρα που προτείνουμε μάρτυρα. Αυτος είπε για το καυστικό υγρό και για την παρακολούθηση. Από τη στιγμή που υπάρχουν οι κλήσεις αμέσως μετά το περιστατικό σε αυτά τα άτομα όφειλε ο ανακριτής να τα καλέσει. Ποιά ειναι η γνώμη σας; Ήθελε η κατηγορούμενη απλά να σας βλάψει; Ρώτησε την Ιωάννα για να απαντησει στη συνέχεια».

Ιωάννα: Αυτό που συμπεραίνω από τον τροπο που έχει ενεργήσει η ίδια πριν και κατά τη διάρκεια της επίθεση, λόγω και της μεγάλη περιεκτικότητας του υγρού και το ότι το μετάγγισε σε δοχείο με μεγάλο στόμιο για να πέσει με μία κίνηση πάνω μου, το ότι με εγκλώβισε στο σημείο εκείνο και ότι όχι μόνο δεν έχει μετανιώσει αλλά έχει αποθρασυνθεί και σχεδιάζει να έρθει στο νοσοκομείο για να με αποτελειώσει, μου δείχνουν ότι ήθελε να με σκοτώσει.

Λύτρας: Σας ζήτησε μέσω κάποιου προσώπου συγνώμη;

Ιωάννα: Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας από την οικογένειά της και δεν έχει ειπωθεί τίποτα ούτε προς εμένα ούτε προς την οικογένειά μου.

Λύτρας: Σήμερα η κατηγορούμενη σας είπε κάτι;

Ιωάννα: Όχι. Με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα…

Κατηγορούμενη: Σας παρακαλώ κύριε πρόεδρε

Αδελφός: Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας!. Φίδι Ε φίδι μιλάς. Γ@@@ το @@@!

Μητέρα Ιωάννας: Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας! μας διέλυσες…