Επίθεση με βιτριόλι: Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στην δίκη

Καθοριστικός ο ρόλος τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στην δίκη

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (30/9). Ήταν η πρώτη φορά που η Ιωάννα βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με την γυναίκα που την κατέστρεψε τη ζωή.

Ωστόσο, η 36χρονη κατηγορούμενη δεν ήταν αυτή που απασχόλησε και μονοπώλησε στη δίκη, αλλά δύο άλλες γυναίκες.

Η μία ήταν η Χριστιάνα, η δημοσιογράφος με την οποία η Ιωάννα γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Deal και από τότε είναι αχώριστες ενώ η δεύτερη η πρώην συνάδελφος της κατηγορούμενης, που πήγε στο δικαστήριο, δήλωσε παρούσα κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας και ξαφνικά εξαφανίστηκε όταν ήρθε η σειρά της να καταθέσει.

Επίθεση με βιτριόλι αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στην δίκη

Η ψυχολογία της Ιωάννας μετά την δίκη - Αμετανόητη μέσα στις φυλακές η Έφη

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας την Πέμπτη 30/9 η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ήρθε αντιμέτωπη με την 36χρονη Έφη που της έριξε βιτριόλι σε πρόσωπο και σώμα πριν από περίπου ένα χρόνο. Οι καταθέσεις ενώπιον δικαστών ενόρκων συγκλονίζουν με το θύμα να περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τα όσα έζησε όταν το βιτριόλι της έλιωνε το πρόσωπο.

Το πρωί της Παρασκευής 1/10 στο Πρωινό αποκάλυψαν ποια είναι η ψυχολογία της Ιωάννας Παλιοσπύρου και της Έφης μια ημέρα μετά την δίκη.

Σύμφωνα με την Κέλλυ Χεινοπώρου το χθεσινό βράδυ ήταν πολύ δύσκολο για την 35χρονη. Προσπαθεί να συνέλθει, αφού η ψυχολογική ένταση ήταν μεγάλη. Μάλιστα, υπάρχουν φόβοι πως η κατηγορούμενη μόλις αποφυλακιστεί θα επιστρέψει για να τελειώσει αυτό που άρχισε.

Από την άλλη η 36χρονη όταν επέστρεψε στην φυλακή έκανε καραντίνα λόγω του πρωτοκόλλου. Το κλίμα μέσα στις φυλακές είναι "παγωμένο", καθώς η κοπέλα δείχνει να είναι αμετανόητη.