Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Σοκάρει με την περιγραφή της - «Αν ήταν ο πρώτος βιασμός θα έλεγα ότι δεν...»

«Ήμουν σε άσχημη κατάσταση, με κάλεσαν στο δωμάτιο τους»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Σοκάρει με την περιγραφή της - «Αν ήταν ο πρώτος βιασμός θα έλεγα ότι δεν...»

Η υπόθεση βιασμούς μιας 24χρονης από την Θεσσαλονίκη έχει σοκάρει καθώς είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από τα social media όπου έχει γίνει ο κακός "χαμός". Μάλιστα, αρκετά γνωστά πρόσωπα θέλησαν να μιλήσουν και να πάρουν θέση δημόσια, όπως ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη η οποία ασχολείται με διάφορα κοινωνικά θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, η 24χρονη καταγγέλλουσα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 όπου περιέγραψε όσα έγιναν το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

Οι δηλώσεις της 24χρονης καταγγέλλουσας για το περιστατικό στην Θεσσαλονίκη

«Στις 04.00 το πρωί φεύγοντας όλες μαζί από το ξενοδοχείο διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να οδηγήσω λόγω μέθης, δεν μπορούσα ούτε καν το αυτοκίνητο μου να εντοπίσω. Έτσι αποφάσισα να κλείσω ένα δωμάτιο και να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο.

Ανεβαίνοντας στο δωμάτιο μου συνάντησα στον διάδρομο τρεις άνδρες που ήταν στο πάρτι. Αυτοί, επειδή ήμουν σε άσχημη κατάσταση, με κάλεσαν στο δωμάτιο τους, λέγοντας ότι είναι καλύτερο. Από τότε δεν θυμάμαι τίποτα. Ξύπνησα το πρωί λίγο πριν τις 11.00 και βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα.

Είχε πεταμένα ανδρικά ρούχα και μια βαλίτσα ενώ πάνω στο τραπέζι είδα ένα χάπι ανδρικής διέγερσης. Το φόρεμα μου ήταν σηκωμένο και δεν φορούσα εσώρουχο. Αμέσως πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα όπου έκανα την καταγγελία.

Αν ήταν ο πρώτος βιασμός θα έλεγα ότι δεν υπάρχει κύκλωμα που τροφοδοτεί τέτοια θέματα, αλλά μόνα τους γίνονται; Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα στέλνουν στο στόμα του λύκου και οδηγούνται στο λάθος σε μια προσπάθεια για διασκέδαση».

Τα πρώτα λόγια της 24χρονης κοπέλας - «Κάποιοι ήταν...»

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Για όλη την υπόθεση μίλησε στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι» και στην Σίσσυ Χρηστίδου, ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας, καθώς προβλήθηκαν σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής τα πρώτα λόγια της κοπέλας μετά από αυτό το δυστυχές περιστατικό. Στην έκταση και τις συνεχείς καταγγελίες που γίνονται για κακοποίηση κατά των γυναικών πήρε θέση και η Καίτη Γαρμπή.

«Αυτό που μου συνέβη δεν θέλω να συμβεί σε καμία κοπέλα. Δεν θα κάνω πίσω. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν. Κάποιοι ήταν φίλοι και τους εμπιστευόμουν, εξαιτίας τους παρασύρθηκα κι έπαθα ότι έπαθα», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η νεαρή κοπέλα.