Τραγωδία Πάτρα: Ποια ήταν η επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά την κράτησή της στη ΓΑΔΑ;

Παρέμεινε ανέκραφραστη όλο το βράδυ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Ποια ήταν η επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά την κράτησή της στη ΓΑΔΑ;

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, κρατείται στη ΓΑΔΑ από το βράδυ της Τετάρτης 30/3, ενώ πριν λίγα λεπτά μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων, και η κατηγορία που τις προσάπτεται είναι αυτές της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της η κατηγορούμενη ήταν πλήρως ανέκφραστη και έδειχνε να μην έχει αντιληφθεί την κατάσταση.

Η επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά την κράτησή της στη ΓΑΔΑ

Στην πορεία της κράτησής της, η ίδια ζητούσε πολλές φορές νερό μέσα στη νύχτα, ενώ ήταν, κατά κύριο λόγο, ξαπλωμένη και κοιτούσε διαρκώς το ταβάνι. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ζήτησε να κάνει και ένα τηλεφώνημα, αλλά αυτό δεν της επιτράπηκε.

Παραιτήθηκε ο Λύτρας από συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις και την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση στην Πάτρα, όλοι περίμεναν τι θα γίνει με τον συνήγορο υπεράσπισης Απόστολο Λύτρα και αν θα συνέχιζε μαζί με την κατηγορούμενη μιας και από εχθές Τετάρτη 30/3, τον αναζητούσαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ώστε να μιλήσει για το θέμα.

Έγινε λοιπόν λίγη ώρα πριν γνωστό από το Happy Day στον Alpha, πως ο κ. Απόστολος Λύτρας αποσύρεται από την υπόθεση και θα το κάνει και εκείνος γνωστό στην συνέχεια της ημέρας με σχετική ανακοίνωση.