Τραγωδία Πάτρα: «Μου είπε ότι έχει...» - Η συγκλονιστική μαρτυρία φίλου του Μάνου

«Έχω ένα βίντεο που φαίνονται οι...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Μου είπε ότι έχει...» - Η συγκλονιστική μαρτυρία φίλου του Μάνου

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση της Πάτρας, έρχονται κάθε τρεις και λίγο στο φως της δημοσιότητας όλο και νέες μαρτυρίες από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού για το θάνατο των παιδιών. Ο Χάρης Γαλαριώτης είναι φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, μίλησε στο Live News για τον περιβόητο άσσο που έλεγε ο πατέρας των τριών κοριτσιών ότι κρύβει στο μανίκι του.

Οι δηλώσεις του φίλου του Μάνου Δασκαλάκη

«Προσπαθούσε να έχω αρκετές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Μάνο και την Ρούλα. Αυτό που μου είπε ο Μάνος είναι ότι «πιστεύω την Ρούλα, κρατάω έναν άσσο στο μανίκι κι όταν έρθει η στιγμή θα τον δώσω εκεί που πρέπει.

Έχω ένα βίντεο που φαίνονται οι αυξομειώσεις που γίνονταν στο αναπνευστικό της Τζωρτζίνας». Τον ρώτησα εάν τον καλύπτει αυτό και μου είπε ότι την πιστεύει, κι αν δεν την πίστευε ο ίδιος θα την έπνιγε με τα ίδια του τα χέρια».

Ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρθηκε και στην έντονη ρήξη της σχέσης του ζευγαριού. «Ο Μάνος μου έλεγε ότι πολλές φορές ότι όλα τα ζευγάρια έχουν τα καλά και τα κακά τους. Είχαν και τους τσακωμούς τους. Το τελευταίο διάστημα των ρώτησα εάν ισχύει ότι έχουν χωρίσει. Μου είπε “ποιο ζευγάρι που έχει χάσει τρία παιδιά μπορεί να είναι μαζί;”.

Έδειχναν ότι αγαπούν πολύ τα παιδιά τους, δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αυτό. Η λατρεία που έδειχνε στην Τζωρτζίνα ήταν απίστευτη», είπε ο κ. Γαλιαριώτης.

«Είμαστε κοντά στην εξιχνίαση των...» - Η Άννα Μαστοράκου αποκαλύπτει

Το πρωί της Παρασκευής 1/4, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συνταράξει όλο το πανελλήνιο, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας, Άννα Μαστοράκου, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου, και όπως προανήγγειλε θα εξιχνιαστούν οι θάνατοι και των άλλων δύο παιδιών στην Πάτρα με αφορμή την ανατροπή σε αυτόν της Τζωρτζίνας.

«Ήθελε να μας περάσει ότι είναι θέμα γονιδιακό και εμείς δεν ξέρουμε. Πάντα έκανε αναφορά ότι υπάρχουν άλλες εξετάσεις που αναμένονται και ότι είναι γονιδιακό το πρόβλημα. Εκ των υστέρων βλέπουμε πόσο μεθοδευμένη είναι αυτή η διαδικασία, πόσο αδιανόητο είναι για μας για το μεγάλο παιδί επέλεξε έναν συγκεκριμένο τρόπο να το σκοτώσει.

Καταρχήν δεν θα μπορούσε ποτέ να την προμηθευτεί νοσοκομειακά την κεταμίνη. Υπάρχει στις ΜΕΘ αλλά φυλάσσεται. Άρα σαφώς η προμήθεια έχει εξωνοσοκομειακά. Σαφώς είχε μελετήσει. Μάλιστα στο Καραμανδάνειο στάλθηκε τοξικολογικός έλεγχος αλλά για τα κλασικά.

Είμαστε κοντά στην εξιχνίαση των θανάτων των δύο άλλων παιδιών. Είχα πάντα την αίσθηση ότι λειτούργησε διαφορετικά στην περίπτωση του μεγάλου παιδιού. Δεν μπορώ να φανταστώ ασφυκτικό θάνατο γιατί 8 χρονών παιδί κάπως θα αντιδρούσε. Περιμένουμε τις εκθέσεις για να κλείσει ο κύκλος αυτής της τραγωδίας» είπε.