«Είναι ένα στυγνό δολοφονικό τέρας, μου επιτέθηκε με μπουνιές και...» - Νέα μαρτυρία «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου

Η συνέντευξη στο «T - live»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι ένα στυγνό δολοφονικό τέρας, μου επιτέθηκε με μπουνιές και...» - Νέα μαρτυρία «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου

Όσο περισσότερο εξελίσσεται η υπόθεση - θρίλερ της Πάτρας, τόσο περισσότερες σοκαριστικές μαρτυρίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Το μεσημέρι της Πέμπτης 14/4 η εκπομπή «T-live» και η δημοσιογράφος Βικτώρια Δαράτου ανέδειξαν μια νέα μαρτυρία.

Νέα μαρτυρία «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου

Μία γυναίκα εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής ότι στο παρελθόν είχε δεχθεί μία τελείως αναίτια επίθεση από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια ακραία συμπεριφορά είχε και η αδερφή της, την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας. (Δείτε εδώ το ξέσπασμα της Ρούλας Πισπιρίγκου)

«Το 2010, η Ρούλα ήρθε χωρίς να την γνωρίζω, την έφεραν δύο άλλα κορίτσια για να με χτυπήσουν και ταυτόχρονα με βιντεοσκοπούσαν. Την συγκεκριμένη δεν την γνώριζα. Είχα λογομαχήσει με δύο άλλες κοπέλες και την έφεραν γι’ αυτό τον λόγο. Έφεραν την Ρούλα να κάνει τον μπράβο γιατί διέδιδε παντού ότι είναι πυγμάχος. Από εκεί τη γνώρισα.

Δεν την γνώριζα, γιατί εγώ μένω στην άλλη πλευρά της Πάτρας. Μου επιτέθηκε και τα άλλα δύο κορίτσια τραβούσαν με την κάμερα. Μου επιτέθηκε με μπουνιές, χύμηξε πάνω μου χωρίς να υπάρχει λόγος», λέει και συνεχίζει:

«Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα. Δεν μιλάμε για άνθρωπο. Για μένα είναι ένα στυγνό δολοφονικό τέρας. Δεν είχε μητρότητα. Απορώ πώς αυτή η γυναίκα έκανε παιδιά».

«Γίνανε σταρ επειδή πέθανε το παιδί;»

Τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης (14/4) στην εκπομπή Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά να ξεσπά για ακόμη μία φορά κατά των δύο γονιών, της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Αφορμή στάθηκαν κάποιες φωτογραφίες, στην οποίες απεικονίζονταν οι γονείς, να παραλαμβάνουν ένα μήνα μετά τον θάνατο της μικρής Μαλένας, τιμητική πλακέτα για τον θάνατο του παιδιού τους, ενώ λίγο πριν η εκπομπή έβγαλε στη δημοσιότητα ένα αποκαλυπτικό ηχητικό της αδερφής της Ρούλας.

«Μα γίνανε σταρ επειδή πέθανε το παιδί; Τι λέτε; Τι λέτε; Είναι ωραία εικόνα αυτή για ένα παιδί που «φεύγει» 30 μέρες μετά να δώσεις τιμητική πλακέτα; Για ποιο λόγο; Αν θέλεις κάνεις έναν έρανο. Να κάνεις μια εκδήλωση για ένα κοριτσάκι που «έφυγε» και να δώσεις τιμητική πλακέτα στη μαμά 30 μέρες μετά; Εγώ τρελαίνομαι! Βλέπω αυτές τις φωτογραφίες και τρελαίνομαι!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.