Πάτρα: Διέρρευσαν ονόματα διακεκριμένων ονομάτων από την περιβόητη λίστα Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη

Τι πόσο θα αναλογούσε στον καθένα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Διέρρευσαν ονόματα διακεκριμένων ονομάτων από την περιβόητη λίστα Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη

Το πρωί της Τρίτης του Πάσχα 26/4 έγινε γνωστή μια είδηση αναφορικά με το ζευγάρι Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη, οι οποίοι είχαν σκοπό να προχωρήσουν σε αγωγές και να ζητήσουν υπέρογκα ποσά από δημοσιογράφους, οι οποίοι κατά τη γνώμη τους δε σέβονται το πένθος τους ή δεν προσεγγίζουν ορθά δημοσιογραφικά την υπόθεση της Πάτρας.

Και ενώ είχαν αρχίσει να διαρρέουν κάποια πρώτα ονόματα της περιβόητης αυτής λίστας, μέσα από το Πρωινό την Τετάρτη του Πάσχα 27/4 έγιναν γνωστά νέα ονόματα, πολύ διακεκριμένων προσώπων στο χώρο της τηλεόρασης. Ο λόγος για τους Ο Γιώργο Λιάγκα, Νίκο Ευαγγελάτο, η Τατιάνα Στεφανίδου, Βασίλη Λαμπρόπουλο και Θανάση Κατερινόπουλο, τους οποίους έχουμε δει να μιλούν κατά κόρων για τις σχετικές εξελίξεις και από ότι λέγεται θα τους ζητούσαν από 500 ευρώ έκαστος.

Το συνολικό ποσό της λίστας με τις αγωγές που θα έκανε Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης

Η λίστα της Πισπιρίγκου
,

Λίστα με αγωγές από Ρούλα και Μάνο - Το εξωφρενικό ποσό που θα ζητούσαν από τον Λιάγκα

Την Τρίτη 26/4 έγινε γνωστό μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 μια νέα είδηση αναφορικά με την υπόθεση στην Πάτρα, η οποία φανερώνει για άλλη μια φορά ο χαρακτήρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, το ζευγάρι από την Πάτρα με τα 3 νεκρά κορίτσια.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πελοπόννησος, παράλληλα με την αποκλειστική είδηση του Λιάγκα, γνωστοποιήθηκε πως και οι δύο ετοίμαζαν μια λίστα με αγωγές από τις οποίες θα διεκδικούσαν υπέρογκα ποσά από δημοσιογράφους, που ασχολούνται την περίοδο αυτή με την επικαιρότητα.

«Μέχρι πρότινος μας έλεγαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αδελφωμένοι και ότι πορεύονται κοινά σε αυτή την ιστορία. Το ότι διαφοροποιήθηκε ο Μάνος οφείλεται σε έναν λόγο: στο γεγονός ότι πλέον είχε πετάξει το πουλάκι των χρημάτων. Ονειρεύονταν χρήματα, πολλά χρήματα από αγωγές και μηνύσεις.

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε, ο Μάνος Δασκαλάκης αποστασιοποιήθηκε, ότι δεν ήταν δυνατόν να συμπορευτούν για να διεκδικήσουν χρήματα από αγωγές, από σένα Γιώργο, από τον Λαμπρόπουλο… Είχαν καταρτήσει ολόκληρη λίστα με Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφους και προσέβλεπαν ότι θα κέρδιζαν πολλά χρήματα από αγωγές. Από την ώρα που πήρε άλλη τροπή η υπόθεση και η Ρούλα προφυλακίστηκε, κλονίστηκε ο Μάνος.

Είχαν κάνει μια λίστα με 15 ονόματα και ΜΜΕ. Εσύ Γιώργο μου στη λίστα ήσουν για 500 χιλιάρικα. Το κουβέντιαζαν αυτό με τους δικηγόρους τους επίσημα, για αρκετές μέρες. Όλοι ήταν εκεί στο πεντακοσάρικο».