Πάτρα: Η φωτογραφία ντοκουμέντο της Μαλένας που «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου

Τρεις ώρες πριν τον θάνατό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Η φωτογραφία ντοκουμέντο της Μαλένας που «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου

Χαμός έγινε από το πρωί της Δευτέρας 20/6 όταν έσκασαν οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας. Σύμφωνα με το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών Καρακούκη-Καλόγρηα για τους θανάτους των Μαλένα και Ίριδα, ευθύνεται σε ασφυξία που προήλθε από εξωτερικό παράγοντα.

Η φωτογραφία της Μαλένας που «καίει» την Πισπιρίγκου

Φυσικά όλα αυτά σχολιάστηκαν από την ομάδα του «Πρωινού» που προχώρησε σε μία νέα αποκάλυψη. Φαίνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει μια αρκετά παράτολμη δημοσίευση στο Facebook. Η 33χρονη είχε ανεβάσει μια φωτογραφία από την Μαλένα στο κρεβάτι του νοσοκομείου, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί.

Στην φωτογραφία το 3χρονο κοριτσάκι κάθεται χαρούμενο στην καρέκλα και απολαμβάνει τα σουβλάκια της, ενώ 3 ώρες αργότερα, ανακοινώθηκε ο θάνατός της.

Μάλιστα στη φωτογραφία δεν φαίνονται πουθενά τα σημάδια που είχε μετά θάνατον στο πρόσωπό της.

Στην Εισαγγελία η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο Ίριδας και Μαλένας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου καλείται εντός των ημερών από τους Εισαγγελείς Πρωτοδικών που χειρίζονται την έρευνα της Εισαγγελίας για νέες εξηγήσεις με την ιδιότητα της υπόπτου για τις δολοφονίες και των δύο άλλων παιδιών της.

Το πόρισμα των ιατροδικαστών ανοίγει τον δρόμο στους εισαγγελείς να προχωρήσουν την έρευνά τους, καλώντας τη Ρούλα Πισπιρίγκου -σε πρώτη φάση- ως ύποπτη, για ανθρωποκτονία κατά συρροή. Εάν διαπιστωθεί ότι υπάρχουν ενδείξεις ενοχής της, οι εισαγγελείς θα ασκήσουν εναντίον της ποινική δίωξη.