Πάτρα: Άδειασαν όλο το σπίτι της Πισπιρίγκου - Το περίεργο αντικείμενο που απομακρύνθηκε από το διαμέρισμα

Δεν άφησαν τίποτα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Άδειασαν όλο το σπίτι της Πισπιρίγκου - Το περίεργο αντικείμενο που απομακρύνθηκε από το διαμέρισμα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να είναι ακόμα κρατούμενη και να αναμένει το ίδιο όπως και όλο το πανελλήνιο την τελική απόφαση του δικαστηρίου για τον ασφυκτικό θάνατο των παιδιών της, όμως παράλληλα τρέχουν και άλλες εξελίξεις για τη ζωή της.

Μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Mega, την Κυριακή 10/7 έγινε γνωστό πως άδειασε εντελώς το διαμέρισμα της στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα, που έμενε η Πισπιρίγκου με τον Δασκαλάκη. Πρόκειται για το διαμέρισμα ακριβώς πάνω από εκείνο της σπιτονοικοκυράς, για οποία βρέθηκαν τέσσερα ύποπτα σημεία σχετικά με τον θάνατο της.

Άδειασαν το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα

«Πήραν μέχρι και το air condition».

Καταιγιστικές οι εξελίξεις με τον θάνατος της Μαλένας

Οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια όπου "καίνε" για τα καλά την Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της ενώ από την άλλη θεωρείται ύποπτη για τους άλλους δυο θανάτους των κοριτσιών της.

Από την άλλη, υπάρχουν ακόμη αναπάντητα ερωτήματα για τις γρατζουνιές της μικρής Μαλένας στο πρόσωπό της. Την ίδια ώρα που ο θάνατος της μικρής Ίριδας επιβεβαιώθηκε πως είναι έγκλημα.