Τραγωδία Πάτρα: Νέα αποκάλυψη από το υπόμνημα της Πισπιρίγκου - Βάζει στο κάδρο τον Δασκαλάκη γύρω από το θάνατο της Ίριδας

Οι υπαινιγμοί της κατηγορούμενης για τον πρώην σύζυγό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Νέα αποκάλυψη από το υπόμνημα της Πισπιρίγκου - Βάζει στο κάδρο τον Δασκαλάκη γύρω από το θάνατο της Ίριδας

Μια νέα αποκάλυψη έκανε σήμερα 15/7 ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λάππας από το πλατό του Κοινωνία Ώρα Mega, σχετικά με το περιεχόμενο της έγγραφης κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας. Συγκεκριμένα η βασική κατηγορούμενη στο 17σέλιδο υπόμνημά της υπαινίσσεται ότι πιθανά και ο πρώην σύζυγός της έχει κάποια εμπλοκή στην υπόθεση της Ίριδας, αφού οι κινήσεις του εκείνη τη μέρα ήταν περίεργες.

Στο ίδιο υπόμνημα η Πισπιρίγκου αρνείται κάθε δική της εμπλοκή ενάντια σε πιθανή εγκληματική ενέργεια απέναντι στα παιδιά της, ενώ για τις κακώσεις που βρέθηκαν στα πρόσωπά τους κατά την ιατροδικαστική έρευνα υποστηρίζει πως δεν υπήρχαν πριν από το θάνατό τους, αλλά πιθανά δημιουργήθηκαν μετά.

Οι υπαινιγμοί της Πισπιρίγκου για τον Δασκαλάκη στο υπόμνημα

Σττη γραπτή της κατάθεση λοιπόν βάζει στο κάδρο τον Μάνο Δασκαλάκη:

Χωρίς να βάζω στο στόχαστρο ξεκάθαρα το Μάνο, λέω με ένα προβληματισμό ότι μου είχε πει εκείνο το βράδυ ότι θα πάει να μείνει σε ένα φίλο του. Όταν λοιπόν το παιδί έπαθε το επεισόδιο τον πήρα τηλέφωνο και σε τρία - τέσσερα λεπτά έφτασε αμέσως στο σπίτι. Πως είναι δυνατόν από το φίλο του να έχει φτάσει στα τρία - τέσσερα λεπτά στο σπίτι. Δεν υπονοώ τίποτα, δεν κατηγορώ για κάτι απλά εκφράζω μια απορία».

Και συνέχισε ο δημοσιογράφος:

«Δηλαδή τι προσπαθεί να κάνει αυτή τη στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου να πείσει, να ανατρέψει όλο αυτό το πόρισμα που υπάρχει των Καρακούκη-Καλόγρια, μια ακόμη προσπάθεια που κάνει θέλοντας να βάλει στο κάδρο κάποιους ανθρώπους που, πιθανότατα να μπήκαν στο σπίτι και να έκαναν κακό στην Ίριδα.

Όπως υπενθύμισαν μάλιστα στο πλατό στο παρελθόν η Πισπιρίγκου είχε υποστηρίξει πως έχουν προσπαθήσει να απαγάγουν τα παιδιά της.

''Τον είχα προειδοποιήσει για εγκληματική ενέργεια'' - Η μεγάλη αποκάλυψη από τον γιατρό της Τζωρτζίνας για τον Δασκαλάκη που οδήγησε στη μήνυση

Νέα στοιχεία έφερε στο φως ο γιατρός της μικρής Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης σχετικά με τους γονείς του άτυχου κοριτσιού και την αντιμετώπισή τους πριν και μετά την ασφυξία της. Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν τη μήνυση του Δασκαλάκη εις βάρος του γιατρού για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δήλωσε λοιπόν ο Ανδρέας Ηλιάδης:

«Η ανακοπή της μικρής Τζωρτζίνας μας δυστυχώς θα είχε φέρει ήδη το τέλος της. Σίγουρα εμείς παλεύουμε μέχρι τέλους αλλά, ξέραμε πάρα πολύ καλά ότι αυτά που θα βλέπαμε θα ήταν πάρα πολύ δύσκολα και δύσκολα διαχειρίσιμα.
«Όταν μάλιστα ως γιατροί είμασταν υποχρεωμένοι να πάρουμε το ιστορικό των δύο περιστατικών πραγματικά η δική μας η ομάδα έμεινε εμβρόντητη. Δηλαδή δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι υπήρχαν δύο τέτοιου είδους αιτιολογίες θανάτων οι οποίες δεν στοιχειοθετούνταν με τίποτα και μας δυσκόλευε τρομερά στο να διαχειριστούμε την περίπτωση της Τζωρτζίνας», είπε αρχικά ο γιατρός.

Και συνέχισε:
«Όταν είχα απευθυνθεί στην ψυχιατρική κλινική δεν εισακούστηκα δεν ξέρω γιατί έκλεισε εκείνη η πόρτα που νομίζω. Να σας πω ότι τον Απρίλη του 21 ανοίξαμε αυτή την πόρτα. Αυτή η πόρτα με το που άνοιξε είχε ήδη κλείσει, γιατί έγινε και μια ενέργεια που κατά τη γνώμη μου καθ' όλα λανθασμένη, ότι το κατάλαβε πολύ νωρίς η οικογένεια την επομένη ήρθαν οι γονείς της Τζωρτζίνας και μου είπαν ότι δεν επιθυμούν να επαναληφθεί το ραντεβού το συγκεκριμένο».

Αποκάλυψε για τους Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου:
«Μετά από πολύωρες συζητήσεις που έκανα με τον συγκεκριμένο εκτός από την μητέρα, έκανα και πολύωρες συζητήσεις με τον πατέρα και γνώριζε πολλά πράγματα. Και να σας πω ήταν ενήμερος ότι ο Ηλιάδης έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Το παράπονό μου λοιπόν είναι ότι αυτός ο πατέρας δεν με προσέγγισε ενώ η πόρτα ήταν ανοιχτή. Δεν το επιδίωξε αντίθετα με παραπλάνησαν σε μια ψεύτικη εικόνα με τα περίφημα SMS και τις συζητήσεις, με κοροιδεύανε και κοροιδεύανε και την εντατική.

Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να τον καταλάβω η μητέρα επικοινώνησε μαζί μου την ώρα της ανακοπής του παιδιού της και μου ανακοίνωσε ότι τα πράγματα δεν είναι καλά. Της είπα σταμάτα και άφησε τους γιατρούς να κάνουν της δουλειά τους και μετά με πήρε και ένα δεύτερο τηλέφωνο και μου ανακοίνωσε το θάνατο», έκλεισε ο γιατρός.