Allou Fun Park: Στην εντατική μία από τους τραυματίες

Οι δύο από τους τέσσερις τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σοβαρά τραυματισμένοι είναι οι δύο από τους τέσσερις τραυματίες, που εκσφενδονίστηκαν από τρενάκι στο Allou Fun Park (Δείτε εδώ). Ιδιαίτερα η μία κοπέλα, που τραυματίστηκε, βρίσκεται στην εντατική, καθώς έχει υποστεί σοβαρά τραύματα από το ατύχημα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Open, η κατάσταση της κοπέλας είναι ιδιαίτερα σοβαρή και νοσηλεύεται στην εντατική. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έχει υποστεί κακώσεις στον θώρακα, Σοβαρή είναι και η κατάσταση ενός ακόμη τραυματία, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στην σπλήνα του.

Ελαφριά τραυματισμένοι οι άλλοι δύο τραυματίες του ατυχήματος του Allou Fan Park

Οι άλλοι δύο τραυματίες δεν υπέστησαν κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Η δεύτερη κοπέλα νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική με ελαφρά τραύματα, ενώ ο τέταρτος τραυματίας έχει λάβει ήδη εξιτήριο.

Οι υπεύθυνοι του Allou Fun Park κατηγόρησαν τους τραυματίες για το ατύχημα

Ο ένας από τους τέσσερις τραυματίες δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό και μάλιστα έχει πάρει ήδη εξιτήριο. Πάντως, αλγεινή εντύπωση προκαλούν όσα δήλωση ο ίδιος για τη στάση των υπευθύνων. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 αντί οι υπεύθυνο να λογοδοτήσουν και να τους ζητήσουν συγγνώμη, τους ζήτησαν και τα... ρέστα.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, οι υπεύθυνοι τους κατηγόρησαν ότι αυτοί ευθύνονται για το ατύχημα, καθώς σηκώθηκαν από τις θέσεις τους την ώρα που έγινε το ατύχημα. Πάντως, οι αρχές ήδη έχουν προσαγάγει τον αρμόδιο, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις συνθήκες του συμβάν.

Ο υπεύθυνος, αλλά και ο έλεγχος που θα γίνει από τις Αρχές, αναμένεται να δώσουν άπλετο φως στην υπόθεση του ατυχήματος, που οδήγησε τέσσερα άτομα στο νοσοκομείο, με τα δύο εξ αυτών να είναι σε σοβαρή κατάσταση.