Κολωνός: Προφυλακιστέος ο «Μιχάλης» μετά την απολογία του για τον βιασμό της 12χρονης

Τι υποστήριξε στην απολογία του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα μετά την απολογία του στην ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, ο αποκαλούμενος «Μιχάλης», ο οποίος είχε πέσει στα χέρια των αρχών με ένταλμα (δείτε εδώ σε τι κατάσταση βρίσκεται η μικρή).

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο «Μιχάλης»

Ο 57χρονος κατά την απολογία του φέρεται να αρνήθηκε τα αδικήματα που τον βαραίνουν και να υποστήριξε πως δεν έχει σχέση με μαστροπεία σε βάρος του παιδιού, το οποίο, όπως ακόμη φέρεται να είπε δεν είχε δει ποτέ.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε συνομιλήσει ποτέ ούτε με τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης τον Η.Μ ο οποίος επίσης έχει κριθεί προφυλακιστέος. Ωστόσο, με τα επιχειρήματα που προέβαλλε δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι και αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Στο μεταξύ, η 12χρονη βγάζει εκτός κάδρου ευθυνών για τους βιασμούς της στον Κολωνό τη μητέρα της, σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην τελευταία της κατάθεση. Συγκεκριμένα, η μικρή φαίνεται πως υποστήριξε ότι η μητέρα της είναι αθώα και πως πίσω από το δίκτυο παιδοβιαστών βρίσκεται μόνο ο 53χρονος, ο οποίος πήγαινε την ανήλικη και σε δεύτερο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη ανέφερε ότι η μητέρα της δεν είχε τους κωδικούς για να ξεκλειδώσει τα κινητά της τηλέφωνα, ενώ όταν τα έβλεπε η ανήλικη είχε προηγουμένως σβήσει τις συνομιλίες με τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.