Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Γλυκά Νερά: Απόφαση "βόμβα" από τους γονείς της Κάρολαιν για την Λυδία - «Ήταν πάντα πρόθεσή να...»

Τι συμβαίνει

Γλυκά Νερά: Απόφαση
Ενημέρωση 03.02.2023 13:37
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Το πρωί της Παρασκευής (3/2) στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκαν στην υπόθεση από τα Γλυκά Νερά και την δολοφονία της Καρολάϊν, πιο συγκεκριμένα έκαναν λόγο για την μικρή Λυδία, που πριν από λίγες ώρες προκλήθηκε άσχημο επεισόδιο με τους γονείς του Μπάμπη έξω από το σπίτι τους (δείτε εδώ τι συνέβη ακριβώς).

Βέβαια, οι νέες πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν από την εκπομπή του ΑΝΤ1, σχετίζονται με το επώνυμο της μικρής Λυδίας και την αλλαγή του.

Αλλάζει επίθετο η μικρή Λυδία από τα Γλυκά Νερά

Στην αποκάλυψη ότι η μικρή Λυδία, η κόρη της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο θα αλλάξει το επίθετο της, προχώρησε ο πατέρας του θύματος, Ντέιβιντ Κράουτς.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε: «Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε τη μητέρα της. Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετό της. Ήταν πάντα πρόθεσή μου να αλλάξω το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα, από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της κόρης μου και είχε γίνει σαφές ότι την είχε δολοφονήσει».

«Ο νόμος στην Ελλάδα είναι σαφής σχετικά με τους πιθανούς λόγους για τους οποίους ένα άτομο μπορεί να αλλάξει το όνομά του. Αν θα πάρει το όνομα της μητέρας της ή το όνομα του συζύγου της αδελφής της, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε τη μητέρα της. Η Καρολάιν είχε και βρετανική και φιλιππινεζική υπηκοότητα. Η Λυδία θα μπορεί να κάνει αίτημα για διπλή υπηκοότητα και όταν έχει το διαβατήριο της θα μπορεί να ταξιδεύει ευκολότερα» ανέφερε ο ίδιος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: «Οι γονείς του Μπάμπη πήραν το παιδί και όταν επέστρεψαν είπε τη λέξη...»

«Με πιάνει η ψυχή μου...» - Στιγμές αγωνίας για την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Share