«Πάγωσε» η Σια Κοσιώνη με τα πλάνα που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ - Τι συνέβη

«Είναι η είδηση της καριέρας μου δυστυχώς»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Πάγωσε» η Σια Κοσιώνη με τα πλάνα που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ - Τι συνέβη

Με το που ξεκίνησε το απογευματινό δελτίο εδήσεων του ΣΚΑΙ, ο δημοσιογράφος του καναλιού (δείτε εδώ την συγκινητική στιγμή που ξεκίνησε να κλαίει στους δρόμους της Τουρκίας) από το σημείο που οι διασώστες συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη τους προκείμενου να απεγκλωβίσουν κόσμο κάτω από τα συντρίμμια του φονικού σεισμού των 7,8 ρίχτερ, στην γειτονική μας χώρα, μίλησε για τα όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή εκεί.

Βέβαια, πριν κάν ολοκληρωθεί το ρεπορτάζ, η Σία Κοσιώνη έμεινε άναυδη και συγκλονίστηκε με τα όσα μετέδιδαν οι συνάδελφοι της, από το σημείο του σεισμού.

Η στιγμή που η Κοσιώνη έμεινε άναυδη στον αέρα του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ

«Ψάχνουν για το θαύμα και μιλάμε σιγά γιατί πίσω από τα χαλάσματα ψάχνουν να ακούσουν κάποιον ήχο. Λένε τώρα καλέστε ένα ασθενοφόρο», λέει ο δημοσιογράφος με την παρουσιάστρια να λέει:

«Μακάρι να έχουμε ένα θαύμα». «Μέχρι τώρα έχουν γίνει θαύματα και φωνάζουν ‘αν κάποιος ακούει να βάλει φωνή’», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Είναι η είδηση της καριέρας μου δυστυχώς αυτή η αποστολή, η χειρότερη αποστολή που έχω κάνει στη ζωή μου. Το να λέω εγώ «δεν αντέχω σε αυτό το σημείο, πάμε να φύγουμε»… νομίζω θα μου μείνει χαραγμένη για πάντα. Είναι η μεγαλύτερη καταστροφή της Τουρκίας, του αιώνα. Ό,τι και να πω εγώ δεν είναι υπερβολικό», είπε ο Μανώλης Κωστίδης νωρίτερα σήμερα το πρωί σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις της Μαρίας Εκμεκτσίογλου για τον σεισμό στην Τουρκία

Στην εκπομπή «Δεκατιανοί» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 11/2 η γνωστή μαγείρισσα Μαρία Εκμεκτσίογλου η οποία φυσικά αναφέρθηκε στις τραγικές εικόνες στην Τουρκία, μετά τον φονικό και καταστροφικό σεισμό -δείτε εδώ την δημόσια έκκλησή της.

Η ίδια να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως παραμένει στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο επικοινωνεί διαρκώς με τους φίλους και συνεργάτες της που βρίσκονται στην Τουρκία.

«Δυστυχώς κάποιοι έχουν βρεθεί και δεν είναι ζωντανοί. Με τους περισσότερους δεν έχουμε επαφή, τα τηλέφωνα πλέον δεν λειτουργούν. Κάποιες στιγμές υπάρχουν ελπίδες γιατί πριν από λίγο, μετά από 122 ώρες, έβγαλαν μία κυρία 70 χρονών, μέσα από τα χαλάσματα,

Βγάλανε μία έγκυο ζωντανή, μετά από 111 ώρες. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, όπως λένε πάντα και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι χάσαμε φίλους μας, συγγενείς μας. Βλέπουμε ανθρώπους να σκάβουν με τα χέρια τους, να ανοίγουν τρύπες για να βγάλουν έναν ζωντανό άνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Εκμεκτσίογλου.