Τέμπη: «Ο μπαμπάς μου ήταν...» - Η σπαρακτική ανάρτηση κόρης μηχανοδηγού που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Όλα όσα έγραψε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(EUROKINISSI / ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ)
(EUROKINISSI / ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ)

Ολόκληρη η Ελλάδα είναι συγκλονημένη με την κατάσταση που επικρατεί στην κοιλάδα των Τέμπων, με τις οικογένεις και τους συγγενείς των αγνοούμενων θυμάτων να προσπαθούν να βρούν άκρη, (δείτε εδώ μια τέτοια περίπτωση). Μέχρι τώρα ανάμεσα στους 57 νεκρούς από την τραγωδία, που συγκρούστηκαν δύο τρένα, λίγα μόνο χλμ έξω από την πόλη της Λάρισας, βρισκόταν και δύο μηχανοδηγοί.

Τραγική ειρωνεία, ο θά;νατος και των δύο, αφού ο ένας θα έβγαινε σε λίγους μήνες σε σύνταξη και ο άλλος θα παντρέυονταν την γυναίκα της ζωής του. Βέβαια, για τον θάνατο των δύο αυτών ανθρώπων μίλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια κόρη μηχανοδηγού, που έχει βγει στην σύνταξη εδώ και λίγα χρόνια, κάτι που έγινε viral σε λίγα μόνο λεπτά.

Η ανάρτηση της κόρης μηχανοδηγού για την τραγωδία στα Τέμπη

«Μια διευκρίνιση. Δέχομαι συλλυπητήρια μηνύματα και σχόλια. Ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να μου γράψετε, αλλά ο μπαμπάς μου ζει.
Και μου ζήτησε να δημοσιεύσω την ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο facebook σχετικά με το δυστύχημα.

"Στη μνήμη όλων των θυμάτων και των χαμένων συναδέλφων του σιδηροδρομικού ατυχήματος στα Τέμπη, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο.
Δεν είχα σκοπό να ανεβάσω καμία ανάρτηση, αλλά με θλίβει και με θυμώνει παράλληλα το τραγικό γεγονός.

Μπαίνω στη θέση εκείνων των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους και σπαράζει η καρδιά μου και δάκρυα ανεβαίνουν στα μάτια μου, γιατί είναι δύσκολο για τον γονιό να θάβει το παιδί του και μάλιστα υπό αυτές τις συνθήκες.

Ψάχνουν να βρουν τι συμβαίνει για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα και εθελοτυφλούν μπροστά στα τεράστια χρόνια λειτουργικά προβλήματα του ελληνικού σιδηρόδρομου.
Ναι, έγιναν ανθρώπινα λάθη στο τραγικό συμβάν στα Τέμπη, αν όμως τα συστήματα ασφαλείας λειτουργούσαν, δε θα είχε γίνει τίποτα. Τις παθογένειες περασμένων χρόνων στη λειτουργία του σιδηρόδρομου πλήρωσαν με τη ζωή τους όλα αυτά τα αθώα θύματα."

τεμπη_τραγωδια», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.