Κολωνός: «Είχαμε υποβάλλει αίτημα για...» - Εξελίξεις με την υπόθεση της 12χρονης μετά την επίθεση με μαχαίρι

Η ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κολωνός: «Είχαμε υποβάλλει αίτημα για...» - Εξελίξεις με την υπόθεση της 12χρονης μετά την επίθεση με μαχαίρι

Το απόγευμα της Τρίτης (4/4) στην ενημερωτική εκπομπή «Live News» βρέθηκε καλεσμένος μέσα από τηλεφωνική σύνδεση ο Απόστολος Λύτρας. Ο δικηγόρος την μητέρας της άτυχης 12χρονης, από την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό μίλησε για τα όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή και έχει παγώσει η υπόθεση μετά από τόσες καταθέσεις και εξελίξεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 12χρονη βρίσκεται στην θεία της στην Λευκάδα προκειμένου να βρίσκεται μακριά από τον εφιάλτη που έζησε, ωστόσο, κάποιοι εξακολουθούν να την τρομοκρατούν, διότι της επιτέθηκαν με μαχαίρι.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό

«Ένα σοβαρό θέμα που μου κάνει εντύπωση είναι πως είχαμε πει στην ανακρίτρια πως η 12χρονη θέλει να δώσει νέα κατάθεση. Ήμουν μπροστά σε αυτή τη συζήτηση και μάλιστα υποβάλλαμε το αίτημα εκ μέρους της θείας αλλά απορρίφθηκε. Και έχουμε φτάσει ένα μήνα μετά το παιδί να λέει ονόματα στη θεία. Δεύτερον έχουμε αυτές τις απειλές και την μητέρα στη φυλακή. Προφανώς, η μητέρα δεν έστειλε αυτούς να απειλήσουν τη μικρή.

Εγώ μίλησα με τη 12χρονη και έχασα τα λόγια μου όταν μου είπε πως ‘’κάποιος με απειλεί για να μη μιλήσω’’. Έχουμε μία θεία που έχει κάνει έναν μεγάλο αγώνα. Αυτή έχει δώσει την ψυχολογική βοήθεια και σε αυτήν αποκάλυψε το παιδία τα ονόματα. Αυτό που ακούστηκε πως η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είπε να έχει το παιδί μία προστασία παραπάνω, θα γίνει και είναι μία κίνηση πάρα πολύ βοηθητική. Εδώ μιλάμε για ένα κύκλωμα. Προφανώς και φοβούνται μήπως αποκαλυφθεί κάτι παραπάνω από τον βιασμό της 12χρονης. Αυτά τα κυκλώματα έχουν και οικονομικό όφελος», είπε ο Απόστολος Λύτρας.