Πέθανε ο ηθοποιός Μίλτος Κοντέας

«Καλό ταξίδι φίλε»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πέθανε ο ηθοποιός Μίλτος Κοντέας

Πρωταγωνίστησε σε κορυφαίες ελληνικές ταινίες ενώ εμφανίστηκε σε ορισμένες βιντεοταινίες κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80, ταυτόχρονα με την συμμετοχή του σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Ο Μίλτος Κοντέας ήταν ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός αλλά πάνω από όλα καλός άνθρωπος. Πλέον δεν βρίσκεται μαζί μας, αφού άφησε την τελευταία του πνοή στα 86 του χρόνια.

«Στο τάβλι δεν ήθελε να χάνει.. Στο τάβλι, όμως, της ζωής κανείς δεν μπορεί να κερδίσει αυτόν τον άτιμο τον θάνατο… Καλό ταξίδι, φίλε Μίλτο Κοντέα. (Σημείωση για όσους φίλους δεν ξέρουν για αυτόν τον αθόρυβο ηθοποιό, έδωσε το “παρών” σε θέατρο και ταινίες, όπως “Ο Αντάρτης του Βάλτου”, “Μια κυρία στα μπουζούκια” κ.α)», ανέφερε σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook ο καλός του φίλος Ηλίας Κακλαμάνης αποχαιρετώντας τον για πάντα.

Δείτε επίσης: Πέθανε ένας ακόμη ηθοποιός: Η συγκινητική ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Αντίο Μίλτο Κοντέα

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός έπαιξε και σε αυτές τις ταινίες: "Αέρα, αέρα, αέρα", "Γλυκειά, γλυκειά μου αγάπη", "Δουλικό αμέσου δράσεως", "Είναι σκληρός ο χωρισμός", "Ερωτιάρης του γλυκού νερού", "Κάθε ναυάγιο και μια κόλαση", "Κουράστηκα να σ' αποκτήσω", "Μαντώ Μαυρογένους", "Μπροστά στην αγχόνη", "Ο νάνος και οι επτά Χιονάτες", "Τα αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση", "Τα παιδιά μας οι άγγελοι", "Το ρομάντζο μιας καμαριέρας".