Το καλοκαίρι έφτασε στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Επισκεφθείτε τον απόλυτο shopping προορισμό και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία shopping

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το καλοκαίρι έφτασε  στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Με το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού προ των πυλών, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen ετοιμάζεται να υποδεχτεί και επίσημα το καλοκαίρι. Επισκεφθείτε τον απόλυτο shopping προορισμό και απολαύστε καλοκαιρινές αγορές σε αγαπημένα designer brands, όπως Funky Buddha, Lacoste, Diesel, Attrattivo και πολλά άλλα!

Το McArthurGlen Designer Outlet Athens αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια με δραστηριότητες για όλους. Την Κυριακή 12 Ιουνίου, στο ισόγειο του εμπορικού οι «Μικροί Κηπουροί» τα παιδιά ανακάλυψαν όλα τα μυστικά των φυτών παρέα με το Τμήμα Κηποτεχνίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, o «Κήπος των ευχών» έκανε στάση στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γιορτής σκορπίζοντας εκατομμύρια σαπουνόφουσκες στον αέρα.

μικροί κηπουροί

Κάντε μια καλοκαιρινή βόλτα στο McArthurGlen Designer Outlet Athens με την οικογένεια και τους φίλους σας, ζήστε την απόλυτη εμπειρία shopping και διασκέδασης και χαλαρώστε σε ένα από τα καφέ και εστιατόρια του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen!

Και για ακόμη περισσότερο shopping και διασκέδαση, τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen θα παραμείνουν ανοιχτά όλες τις Κυριακές του καλοκαιριού μέχρι και τον Οκτώβριο από τις 11:00 μέχρι τις 20:00!

Περισσότερες πληροφορίες στο mcarthurglenathens.gr, το Facebook και το Instagram.

shopping

Λίγα λόγια για τον όμιλο McArthurGlen Group

Ο όμιλος McArthurGlen Group, η ηγέτιδα δύναμη στην Ευρώπη στη διαχείριση designer outlets, ιδρύθηκε από την Kaempfer Partners το 1993. Ο πρωτοπόρος στη λιανική πώληση στην Ευρώπη όμιλος έκτοτε έχει στην κατοχή του περίπου 675.000 τ.μ. εμπορικού χώρου, ενώ διαχειρίζεται 25 designer outlets σε δέκα χώρες: την Αυστρία, το Βέλγιο, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, εξασφαλίζοντας συνολικά έσοδα άνω των 4,5 δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Τα κέντρα φιλοξενούν τα πιο premium brands πολυτελείας και προσφέρουν σε περισσότερους από 90 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως που αγαπούν τη μόδα, ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον. Το 2013, τον όμιλο McArthurGlen ανέλαβαν από κοινού η Kaempfer Partners και η Simon Property Group Co. (NYSE SPG), η μεγαλύτερη ιδιοκτήτρια ακινήτων λιανικής πώλησης στον κόσμο. Στο πλαίσιο της συνεχούς επέκτασής του, ο όμιλος McArthurGlen Group σχεδιάζει νέα designer outlets σε: Μίντλαντς (στο Ηνωμένο Βασίλειο), Ρέμσαϊντ (κοντά στις γερμανικές πόλεις Κολωνία και Ντίσελντορφ) και κοντά στο Παρίσι (Νορμανδία).