Ιωάννα Τούνη: Η παίκτρια του ριάλιτι αποκαλύπτει για πρώτη φορά: "Ήρθε η Αραβανη και μου είπε 'ντροπή σου'"

Ιωάννα Τούνη: Η παίκτρια του ριάλιτι αποκαλύπτει για πρώτη φορά:

«Ήταν βλακεία που δεν...το έκοψαν στο μοντάζ! Ήθελα να τους σκοτώσω».

Η Ιωάννα Τούνη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον Λευτέρη Βουτσά και απάντησε για τα σχόλια που είχε κάνει σε ένα επεισόδιο του My style rocks για τα μαλλιά της Ευαγγελία Αραβανή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τα τραγικά παιδικά χρόνια του Ατζούν Ιλιτζαλί! Όταν έμεινε ορφανός από γονείς και καθηλωμένος 2 μήνες σε νοσοκομείο!

Συγκεκριμένα η παίκτρια ακούστηκε κάποια στιγμή να λέει ότι η παρουσιάστρια ήταν σαν αχτένιστη και το μαλλί της ήταν χάλια. Αυτό φυσικά το είδε μετά η Ευαγγελία Αραβανή και ο Βασίλης Μπουλούμπασης που είναι ο κομμωτής της και την πέρασαν από 40 κύματα.

Ήταν γκάφα όταν ακούστηκες στον αέρα να σχολιάζεις τα μαλλιά της Αραβανή;
"Ήταν γκάφα! Ήταν καφρίλα! Δεν το έκανα επίτηδες γιατί ο Μπουλούμπασης είναι άπαιχτος κομμωτής. Ήταν βλακεία και που δεν το έκοψαν στο μοντάζ. Ήθελα να τους σκοτώσω. Ήταν πολύωρα τα γυρίσματα, βαριόμασταν και πιάναμε κους κους. Είπα: «Δεν μου αρέσουν τα μαλλιά της Αραβανή σήμερα. Σαν απεριποίητα είναι».

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δεν θα πιστεύετε ποιες είναι οι δύο πρώτες λέξεις που είπε μόλις ξύπνησε...

Σου μίλησε γι’ αυτό;
"Ήρθε η Αραβανή μαζί με τον Μπουλούμπαση και μου λένε «ντροπή σου! Εμείς σε συμπαθούσαμε» κι εγώ τους έλεγα, αγαπήστε με ξανά. Είχε πολλή πλάκα."