Josephine: "Ένας άντρας για να είναι μαζί μου πρέπει να έχει..." - Οι δηλώσεις για τις σχέσεις της και τους bi!

Τι αποκάλυψε η Josephine για τις σχέσεις της και τους bi;

Josephine:

Η Josephine έδωσε την πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη από ποτέ!

Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε μια εξομολόγηση και μίλησε μεταξύ άλλων και για προηγούμενες δηλώσεις της... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Παίκτης του Survivor ρίχνει λάδι στη φωτιά για τη σχέση Νάσου Παπαργυρόπουλου - Εύης Σαλταφερίδου!

Στο παρελθόν η Ελληνίδα καλλονή έκανε κάποιες προκλητικές δηλώσεις λέγοντας πως πιστεύει πως όλοι είμαστε bisexual και ότι είναι κάτι που υπάρχει στη φύση μας.

Η Josephine, έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό People και τοποθετήθηκε πάνω στα λεγόμενα της: "Δεν το μετάνιωσα. Εξάλλου αυτό είναι κάτι που έχει ξεκινήσει από την αρχαία Ελλάδα. Και όταν λέω "Όλοι" είναι μέσα από τα δικά μου μάτια. Είναι η δική μου γνώμη, χωρίς να κρίνω κανέναν".

Δείτε ακόμη: "Ο πατέρας μου με αποκαλούσε το... παράπονο του" - Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται και συγκινεί!

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το πως θα αντιδρούσε αν το αγόρι της της αποκάλυπτε πως πριν από εκείνη είχε δεσμό με ένα άλλο αγόρι δήλωσε χαρακτηριστικά: "Θα είχα πρόβλημα και δεν θα μου άρεσε καθόλου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αναιρώ αυτό που σου είπα παραπάνω. Γενικά δεν θέλω να μαθαίνω πράγματα για το παρελθόν του συντρόφου μου. Είμαι ζηλιάρα, αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω. Αν γίνει κάτι έξω και ζηλέψω, δεν θα το πω στο σύντροφο μου, απλά θα φύγω από τον χώρο."

Δείτε ακόμη: Νατάσα Βαρελά: Αυτή είναι η μάχιμη δημοσιογράφος που "έσβησε" στα 30 της χρόνια...

Μίλησε επίσης για τις σχέσεις της λέγοντας: "Είναι πολύ δύσκολο για έναν άντρα να είναι μαζί μου. Θέλει κότσια και να ξέρει τι του γίνεται, γιατί όταν έχει δίπλα του μια γυναίκα που συναναστρέφεται με πολύ κόσμο, χρειάζεται κατανόηση, υπομονή και σιγουριά για τον εαυτό του."

Διαβάστε τη συνέχεια της συνένετυξης στο People που κυκλοφορεί με τον Έθνος της Κυριακής.