Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κάγκελο ο Λαζάρου με την ατάκα της για τον... εγκέφαλο γαρίδας!

Έμεινε να την κοιτάει!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κάγκελο ο Λαζάρου με την ατάκα της για τον... εγκέφαλο γαρίδας!

Ο Λευτέρης Λαζάρου έμεινε κάγκελο με την ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day για τον εγκέφαλο γαρίδας!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήθελε να μάθει για μία συνταγή που έκαναν δυο παίκτες στο MasterChef και ρώτησε τον ειδικό, Λευτέρη Λαζάρου. Διαβάστε παρακάτω...


Στην εβδομάδα Silver Award του MasterChef, ο περσινός νικητής,Τιμολέων Διαμαντής και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έφτιαξαν μία συνταγή με εγκέφαλους γαρίδας με σάλτσα από δαμάσκηνο, τσίλι και ουίσκι. Αυτό το πιάτο πολυσυζητήθηκε και η Σταματίνα πέταξε την ατάκα φωτιά!

Η παρουσιάστρια ρώτησε τον Λευτέρη Λαζάρου αν υπάρχει συνταγή με εγκέφαλο γαρίδας και ο μάγειρας είπε στον αέρα του Happy Day: «Εγκέφαλο γαρίδας; Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω! Σηκώνω τα χέρια ψηλά! Σηκώνω τα χέρια ψηλά»! Δείτε το επικό βίντεο:

Λευτέρης Λαζάρου: Καρφώνει το "Master Chef 3"! Τα αιχμηρά σχόλια προκάλεσαν σάλο! (Βίντεο)

Πριν λίγο στην κάμερα της εκπομπής "Τι λέει;" με την Ελένη Τσολάκη μίλησε ο μάγειρας Λευτέρης Λαζάρου και τα λόγια του για την πρεμιέρα του "Master Chef 3" ήταν... αποκαλυπτικά!

Τι είπε ο σεφ; Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Λαζάρου όταν ρωτήθηκε για το εάν βλέπει το Master Chef 3, είπε: "Όχι δε το βλέπω! Είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που πιστεύω και έκανα τότε. Δεν είναι μια εκπομπή μαγειρικής!"

Επιπλέον, δεν δίστασε να σχολιάσει αλλά και να τοποθετηθεί για τα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς σχολίασε το πώς βλέπει το νέο επαγγελματικό βήμα της Δέσποινας Βανδή στο Open ως "μαγείρισσα"!

Τέλος, ανέφερε και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: H φωτογραφία με φουσκωμένη την κοιλίτσα!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία έχοντας φουσκωμένη την κοιλίτσα!

Η παρουσιάστρια του ALPHA πόζαρε γεμάτη χαμόγελο.

Μία φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από πέρυσι ανέβασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου ήταν έγκυος στον μικρό Γιάννη.

Η παρουσιάστρια πόζαρε με φουσκωμένη την κοιλίτσα, αγκαλιά με τα δύο παιδιά της.

Δείτε τη φωτογραφία

Σταματίνα Τσιμτσιλή: H φωτογραφία με φουσκωμένη την κοιλίτσα!